Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Angry Birds Stella

Zobraziť katalóg
Angry Birds Stella
Školská súprava – obsahuje batoh, 1-poschodový peračník, vrecúško na cvičky
Kód:  HRAa8420 Produktové číslo:  8595096792769 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Angry Birds Stella Predaj skončil

Angry Birds Stella

Školská súprava s motívom Angry Birds Stella určite spríjemní výučbu a domácu prípravu každej žiačky základnej školy. Dievčatá sa môžu kamarátkam pochváliť nielen štýlovým batohom, ale aj zladeným peračníkom, doskami na zošity a vreckom na cvičky, prezuvky alebo cvičebný úbor. Anatomický batoh je odľahčený a vďaka špeciálne navrhnutým popruhom zaťaží plecia dieťaťa rovnomerne, čím zabraňuje zdravotným problémom. S praktickými školskými doskami formátu A4 zostanú všetky zošity a učebnice v poriadku až do konca školského roka. Sťahovacie vrecko na cvičky sa dá pohodlne nosiť aj cez rameno či pripevniť k aktovke.

Prečo si kúpiť celú súpravu 4 v 1?

  • Ušetríte čas so zháňaním jednotlivých potrieb
  • Celá dôležitá školská výbava je spolu zladená
  • Cenovo výhodnejšie než samostatné nákupy
  • Dieťa viac potešíte vecami s obľúbeným motívom

Pohodlný školský batoh

Najhodnotnejší z celej súpravy je práve veľmi ľahký anatomický batoh s rozmermi 29 × 44 × 22 cm, ktorý sa vďaka svojmu ergonomickému tvaru správne usadí na detskom chrbte. Všetky potrebné pomôcky sa rozdelia do 3 priestranných komôr uzavretých pevnými zipsami. Na drobnosti je vhodné menšie predné vrecko. Batoh je vypolstrovaný príjemným priedušným materiálom a jeho široké nastaviteľné popruhy sa z ramien len tak ľahko nezošmyknú. Občas sa do školy či domov musí ísť aj po tme. V takých prípadoch určite oceníte bezpečnostné reflexné prvky. Užitočné sú aj bočné vrecká na fľaše a pogumovaný úchyt na rýchle prenášanie v ruke.

Navyše získate...

Okrem batohu sa nepochybne bude hodiť aj jednoposchodový peračník z pevného textilu s pútkami na písacie potreby. Ďalšou praktickou pomôckou je box na zošity A4, ktorý ľahko uzavriete gumičkou. Zošity a učebnice tak zostanú v bezpečí pred poškodením či vysypaním. V neposlednom rade dieťa využije aj vrecko na prezúvky, cvičky alebo úbor na telocvik. Jednoducho ho stiahne, prehodí cez plece a môže vyraziť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Angry Birds Stella Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Angry Birds Stella. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Angry Birds Stella. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Angry Birds Stella. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Angry Birds Stella.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií