AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Autentické športové ružové / biele

Zobraziť katalóg
Autentické športové ružové / biele
5 1 hodnotení
Skladacia kolobežka rozmer kolies 125 mm, nosnosť 100 kg, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa3942 Produktové číslo:  4260341181622
Autentické športové ružové / biele Predaj skončil

Autentické športové ružové / biele

Navrhnutý biele / ružové sklápacie koliesko s názvom Muuwmi pochádza z autentických športových a hračiek a ponúka všetko, čo od výrobcu vyrobeného v Nemecku očakávate. Začínajúc používaním vysoko kvalitných materiálov a končiac typickou nemeckou presnosťou a zameraním na detaily. 

Je to skvelý partner pre voľný čas, teší sa nielen veľa zábavy, ale aj kombináciu zábavy s užitočným. Čo je užitočné, je fyzická, alebo skôr športová činnosť, ktorá sa rozvíja počas každej jazdy. Jednoducho udržujte svoje telo v dobrom stave . S maximálnou nosnosťou 100 kg a nastaviteľnými rukoväťami od 63 do 83 cm je vhodný pre deti aj dospelých s nižším číslom

Hlavné výhody

  • Ľahká hliníková konštrukcia
  • Skladací mechanizmus
  • Nastaviteľné riadidlá
  • Ložiská certifikované spoločnosťou ABEC5
  • Intuitívny mechanizmus skladania
  • Brzda zadného trenia

Zamerané na kvalitu

Konštrukcia pozostáva z ľahkého, ale trvanlivého hliníka. Predná časť je ozdobená zosilnenou vidličkou na jednej strane a riadkom na jednej strane a 125 mm veľkým polyuretánom na strane druhej. Spolu s zadným počítadlom má tvrdosť 82 A. Je to mäkšia a preto pohodlnejšia možnosť. Mäkšie kolesá znižujú citlivosť na nerovnosti v teréne, inými slovami tlmí vibrácie. Preto sú vhodnejšie pre začiatočníkov alebo mierne pokročilých. K dispozícii sú aj ložiská certifikované podľa normy ABEC5 , ktoré zaručujú minimálnu odchýlku od dokonale presného tvaru. Výsledkom je efektívne otáčanie kolies bez nežiadúceho trenia.

Pokiaľ ide o bezpečnosť, kolobežka je vybavená silnou trecou brzdou , ktorá vám vždy umožňuje pevnú kontrolu. Všetko je podčiarknuté pevnou doskou s rozmermi 500 x 100 mm. Tadáva používateľovi viac ako mimoriadnu časť stability a slobody pohybu.

Ďalšie informácie

Nastaviteľné riadidlá: 63-83 cm
Maximálna kapacita: 100 kg
Veľkosť dosky: 500 × 100 mm
Rozmery v rozloženom stave: 71,5 × 34,5 × 83 cm
Rozmery v zbalenom stave: 65 × 10 × 22 cm
Odporúčaný vek: od 4 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Autentické športové ružové / biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Authentic Sports růžovo/bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Authentic Sports růžovo/bílá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Authentic Sports růžovo/bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hiteles Sport Rózsaszín / Fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií