Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bruder Farmer John Deere 6920

Zobraziť katalóg
Bruder Farmer John Deere 6920
Auto mierka 1:16
Kód:  HRA825 Produktové číslo:  4001702020507
Bruder Farmer John Deere 6920 Predaj skončil

Bruder Farmer John Deere 6920

Modely spoločnosti Bruder patria medzi špičku na trhu v oblasti plastových modelov poľnohospodárskej, stavebnej a úžitkovej techniky. Modely sú veľmi obľúbené medzi deťmi i rodičmi vďaka svojej kompatibilite, autentickému spracovaniu do najmenších detailov a hlavne kvalite. Vyrobené sú z veľmi kvalitného a odolného plastu. Realistické spracovanie, množstvo detailne prepracovaných doplnkov a celkový dizajn plastových modelov potešia srdce každého chlapca.


Traktor Bruder Farmer – John Deere je veľmi autentický model traktora s mnohými funkciami. Disponuje napríklad otvárateľným motorovým priestorom, výškovo nastaviteľným závesným zariadením, profilovanými pneumatikami alebo zasklenou kabínou. Traktor sa ovláda buď volantom vo vnútri, alebo druhým – predĺženým volantom, ktorý je súčasťou balenia. Predĺžený volant sa zasunie do existujúceho volantu v kabíne cez otvor v streche a príjemne vám uľahčí ovládanie stroja. Traktor je možné doplniť čelným nakladačom (súprava Bruder 2005). S týmto modelom budú mať vaše deti aj oteckovia na dlhé hodiny o zábavu postarané.


Parametre a špecifikácie:

Materiál:
Plast

Mierka:
01 : 16

Rozmery:
298 × 165 × 177 mm

Obsah balenia:
Traktor
Predĺžený volant

Odporúčaný vek:
3+


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:
» Všetky tatrovky a technické stroje

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bruder Farmer John Deere 6920 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bruder Farmer John Deere 6920. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bruder Farmer John Deere 6920. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bruder Farmer John Deere 6920. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bruder Farmer John Deere 6920.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií