Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bruder Mercedes Benz Sprinter s terénnym vozidlom

Zobraziť katalóg
Bruder Mercedes Benz Sprinter s terénnym vozidlom
5 1 hodnotení
Auto mierka 1:16, odporúčaný vek 3 roky
Kód:  HRAa7467 Produktové číslo:  4001702025359
Bruder Mercedes Benz Sprinter s terénnym vozidlom Predaj skončil

Bruder Mercedes Benz Sprinter s terénnym vozidlom

Neuveriteľne realistické vozidlo Mercedes Benz s naloženým terénnym vozidlom môže byť skvelým darom nielen pre deti od troch rokov, ale aj pre všetkých mužov bez ohľadu na vek. Hračka je vyrobená v Nemecku z vysoko kvalitného ABS plastu. Mierka modelu je 1 : 16 a je vhodný na hranie doma aj vonku. Podrobná hračka obsahuje aj malé detaily, ako sú tvarované sedadlá, puzdro na náradie a vzorku pneumatík. Luxusné autíčko predstavuje odťahové vozidlo s terénnym autom, ktoré urobí radosť nielen deťom. Kúpte svojmu dieťaťu auto s realistickým vzhľadom, ktoré poteší nielen chlapcov, ale aj oteckov a dedkov!

Vlastnosti hračky

  • Auto predstavuje ťažné vozidlo s terénnym vozidlom
  • Odporúčaný vek detí je od 3 rokov veku
  • Hračka sa vyrába v mierke 1 : 16
  • Materiál je vysoko kvalitný ABS plast
  • Je určená na hranie doma aj vonku
  • Hračka sa vyrába v Nemecku

Splňte chlapcom ich sen!

Odťahové auto, ktoré má plošinu na naloženie druhého auta, to je sen snáď všetkých chalanov. Môžu tak pri hraní vymýšľať rôzne situácie a dobrodružné príbehy, ktoré s naložením terénneho auta súvisia. Krásna hračka bude deti baviť a hranie s ňou im vydrží dlhú dobu. Dajte deťom hračku, po ktorej už dlho túžili!



Poznámka:
» Všetky tatrovky a technické stroje

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bruder Mercedes Benz Sprinter s terénnym vozidlom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bruder Mercedes Benz Sprinter s terénním autem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bruder Mercedes Benz Sprinter mit Geländefahrzeug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bruder Mercedes Benz Sprinter mit Geländefahrzeug. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bruder Mercedes Benz Sprinter off-road autóval.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií