AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink

Zobraziť katalóg
CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink
5 4 hodnotení
Školský batoh rozmery 30 x 20 x 45 cm, objem 28 l
Kód:  HRAa9558 Produktové číslo:  4047443285775 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink

Skvelý moderný školský ruksak CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink je vhodný pre deti od 4. triedy základnej školy ktoré ho využijú nielen do školy, ale aj pri prenose vecí vo voľnom čase. Batoh s dvoma hlavnými komorami je dostatočne priestranný a pojme aj notebook s veľkosťou 15,6", dokumenty s veľkosťou A4 aj osobné veci. Menšie predné vrecko je vybavené prehľadným organizérom pre doklady, písacie  potreby a karabínou na kľúče. Predné vrecko pojme napríklad desiatu a do dvoch bočných vreciek umiestnite fľašu na pitie. Reflexné prvky po stranách ruksaku aj na chrbtových popruhoch zvyšujú bezpečnosť a zlepšujú viditeľnosť. Na reflexné pásky v prednej časti batohu možno umiestniť blikačku.

Kľúčové vlastnosti

  • Dve hlavné priestorné vrecká
  • Priestor pre notebook
  • Organizér a karabína na kľúče
  • Reflexné prvky na vyššiu viditeľnosť
  • Vystužený priedušný chrbát
  • Vodoodolné kvalitné YKK zipsy
  • Nastaviteľný odnímateľný hrudný popruh
  • Vystužené dno

Kvalitné použité materiály

Príjemné a dôležité je aj vystuženie chrbta, ktoré je vyrobené z priedušného mäkkého materiálu, ktorý umožňuje komfortné nosenie a dokonalú cirkuláciu vzduchu. Ramenné popruhy tvarované do písmena S sú na lepšiu viditeľnosť za zhoršených svetelných podmienok vybavené reflexnými prvkami. Popruhy nerežú do ramien, dobre sedia a dobre sa s nimi manipuluje. Komfortnému zapínaniu prispejú aj vodoodolné kvalitné zipsy YKK.

Parametre

  • Objem: 30 litrov
  • Použitý materiál: polyester
  • Hmotnosť: 1 kg
  • Rozmery: 45 × 30 × 20 cm

Možnosť prispôsobenia

Bočné sťahovacie popruhy slúžia na zmenšenie obsahu, keď batoh nie je celkom naplnený. Komfortnejšiemu prenosu tiež prispieva nastaviteľný odnímateľný hrudný popruh so zarážkou proti vyvlieknutiu a bedrový pás. V hornej časti  nájdeme praktické mäkké ucho na komfortné držanie a prenos a pútko na zavesenie na školskú lavicu.

Nemusíte sa obávať rýchleho poškodenia, dno batohu je vystužené a malo by teda niečo vydržať.

 

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento batoh vystavený v Holešovicích?

Diskusia a poradňa k CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink
Príslušenstvo pre CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo JobJobber 2 Melange A Trois Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CoocaZoo JobJobber Melange A Trois Pink Iskolatáska.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií