Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cubs - Drevená truhla na hračky

Zobraziť katalóg
Cubs - Drevená truhla na hračky
Príslušenstvo na detské ihrisko – rozmery 50x81x47cm
Kód:  HRAa7867 Produktové číslo:  641938432534
Cubs - Drevená truhla na hračky Predaj skončil

Cubs - Drevená truhla na hračky

Ihrisko je rajom pre všetky deti, ale nezaobíde sa bez najrôznejších hračiek a potrieb. Takéto potreby a najrôznejšie príslušenstvo pre detské hranie je možné uložiť do praktickej drevenej truhly. Veľká truhla CUBS je vhodná pre deti už od troch rokov. Môžete ju využiť na hračky a uľahčiť tak každodenné upratovanie vonku aj v detskej izbe. Truhla je vyrobená z dreva v prírodnej farbe a môže tak doplniť akýkoľvek nábytok v detskej izbe, rovnako ako ďalšie príslušenstvo ihriska CUBS. Truhla má veko a je precízne opracovaná tak, aby nemohlo dôjsť k úrazu detí. Kúpte deťom praktickú truhlu, ktorá im pomôže ľahko udržať poriadok!

Vlastnosti truhly

  • Je vyrobená z dreva borovica/jedľa
  • Má rozmer 50 × 81 × 47 cm
  • Hrúbka materiálu je 15 mm
  • Je vhodná pre deti od troch rokov
  • Má jednoduchú montáž
  • Je vyrobená v EÚ
  • Váha 13,1 kg

Praktické uloženie hračiek

Truhla má jednoduchú montáž, ktorú uľahčuje najmä priložený prehľadný návod. Jej jednoduchý vzhľad sa hodí do každého interiéru, môžete ju použiť na hračky aj na lôžkoviny alebo iné veci podľa vášho uváženia. Truhla CUBS bola testovaná a schválená v súlade s najnovšími európskymi normami a požiadavkami. Uľahčite si udržiavanie poriadku vonku aj v detskej izbe!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cubs - Drevená truhla na hračky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubs - Dřevěná truhla na hračky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cubs - Hölzerne Spielzeugkiste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubs - Hölzerne Spielzeugkiste. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cubs - Játéktároló faláda.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií