AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Detské kruhy CUBS – drevené

Zobraziť katalóg
Detské kruhy CUBS – drevené
Príslušenstvo na detské ihrisko určené pre chlapcov a dievčatá, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa3427 Produktové číslo:  5413050238302
Detské kruhy CUBS – drevené Predaj skončil

Detské kruhy CUBS – drevené

Drevené kruhy pomáhajú rozvíjať silu, odvahu, obratnosť a priestorovú orientáciu. Kruhy sú vhodné na cvičenie pre deti od 3 do 12 rokov s maximálnou nosnosťou 70 kg. Dôležité sú aj na rozvoj nielen telesných, ale aj morálnych vlastností dieťaťa. Kúpte svojim deťom kruhy a uvidíte, ako si ich obľúbia a radi si zacvičia. Pomocou oceľových karabín si môžete samozrejme nastaviť výšku kruhov na pohodlné cvičenie.

Na tento produkt sa vzťahujú osobitné bezpečnostné pokyny: Výrobok je určený na domáce použitie. Tovar je vyrobené v Európskej únii pre značku CUBS. Všetky výrobky CUBS boli testované a schválené v súlade s najnovšími európskymi normami a požiadavkami.

Špecifické vlastnosti:

  • Materiál: drevo, prírodné lano
  • Nosnosť: 70 kg
  • Rozmery: 14,5 × 2,5 cm
  • Vhodné pre deti od 3 do 12 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Detské kruhy CUBS – drevené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dětské kruhy CUBS - dřevěné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Holzringe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Holzringe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gyermekek gyűrű CUBS - fa.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií