Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Drevená veža s žeriavom a panáčikom

Zobraziť katalóg
Drevená veža s žeriavom a panáčikom
Herná sada odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  BGJ398 Produktové číslo:  7312350333206
Drevená veža s žeriavom a panáčikom Predaj skončil

Drevená veža s žeriavom a panáčikom

Dřevěná věž s jeřábem je skvělá hračka, kterou si vaše dítě ihned zamiluje. Přenášejte závaží pomocí magnetku a pohybujte s jeřábem podle své vůle. Součástí balení je také figurka stavebního dělníka. Hračku na náš trh přináší tradiční švédský výrobce nejen dřevěných hraček BRIO.

Parametry a specifikace:

Motiv:
Dřevěná věž s jeřábem

Doporučený věk:
od 3 let

Poznámka:
» Všetky drevené modely

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drevená veža s žeriavom a panáčikom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěná věž s jeřábem a panáčkem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Der Holzturm mit einem Kran und Puppe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Der Holzturm mit einem Kran und Puppe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A fából készült torony egy daru és baba.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií