Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Drevené hračky - Koč

Zobraziť katalóg
Drevené hračky - Koč
Drevený model pre deti od 3 rokov
Kód:  BGJ401 Produktové číslo:  KSK10
Drevené hračky - Koč Predaj skončil

Drevené hračky - Koč

Krásny az prírodného dreva vyrobený model koča. Bude sa vynímať nielen vo zberateľskej kolekcii, ale aj ako bežná hračka napríklad na piesok. Model je vyrobený z kvalitného bukového dreva a povrch voskovaný tak, aby bol zachovaný prírodný vzhled. Model nemá žiadne ostré hrany.

Parametre a špecifikácie:

Motív:
Koč

Rozmery:
18 x 9 x 13 cm

Odporúčaný vek:
od 3 rokov

Poznámka:
» Všetky drevené modely

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drevené hračky - Koč Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné hračky - Kočár . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Holzspielzeug - Kutsche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Holzspielzeug - Kutsche. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fa játékok - Fuvarozás.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií