Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Drevené puzzle – Vlak

Zobraziť katalóg
Drevené puzzle – Vlak
5 1 hodnotení
pre chlapcov od 3 rokov, 24ks dielikov v balení
Kód:  BGJ151 Produktové číslo:  691621087411

Drevené puzzle – Vlak

Bigjigs je anglická spoločnosť založená v roku 1985, ktorá zasvätila svoju činnosť tvorbe tých najúžasnejších hračiek z dreva. Ich hlavnou devízou je spokojnosť zákazníkov a nekompromisný dôraz na kvalitu a originalitu použitých materiálov. Nechajte sa okúzliť tým najprírodnejším materiálom a spoznajte, aké to je – hrať sa naozaj kvalitne, hrať sa s drevom.

Drevené puzzle Bigjigs prinášajú nielen osvedčenú kvalitu značky, ale aj pestré a zaujímavé motívy, ktoré podnietia predstavivosť vášho dieťaťa. Stačí len vybrať obľúbený motív vášho dieťaťa a zábava môže začať. Puzzle sú tak obľúbenou aktivitou nielen preto, že deti hra s nimi určite bude baviť, ale tiež zlepší ich motorické a rozpoznávacie schopnosti.

Vláčiky miluje každé malé dieťa! Aj to vaše si obľúbi krásny vláčik so zodpovedným pánom rušňovodičom. Iste si bude želať stať sa tiež raz veliteľom celého vlaku. Puzzle sa skladá z 24 dielikov a je odporúčané všetkým deťom od 3 rokov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drevené puzzle – Vlak
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné puzzle - Vlak.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií