Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Small foot Drevený vláčik s autami poschodový

Zobraziť katalóg
Small foot Drevený vláčik s autami poschodový
5 2 hodnotení
– odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa8818 Produktové číslo:  4020972070067 Stránky výrobcu
Small foot Drevený vláčik s autami poschodový Predaj skončil

Small foot Drevený vláčik s autami poschodový

Drevo ľudia využívajú už od nepamäti. Teda dlho. Je to ľahko dostupný, prírodný a ekologický materiál a vďaka svojim vlastnostiam sa tiež výborne hodí na detské hračky pre najmenších. Drevený poschodový vláčik s autíčkami zaujme vášho malého potomka svojou farebnosťou a variabilitou.

Kľúčové vlastnosti

  • Drevená hračka
  • Ekologické farby
  • Variabilita
  • Podpora rozvoja zmyslov u detí
  • Veselý a farebný dizajn
  • Pre deti od 3 rokov

Vláčik na kolieskach

Drevený vláčik s autami poschodový je veselá a farebná hračka pre deti od troch rokov. Je pomerne variabilná, obsahuje 1 lokomotívu a 2 poschodové vagóniky s kolieskami, ktoré majú náklad v podobe 6 autíčok a 4 figúrok posádky. Vláčik rozvíja zmyslové zručnosti najmenších. Použité farby sú špeciálne vyvinuté pre drevené hračky a sú odolné proti slinám detí.

Poznámka:
» Všetky drevené modely

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Small foot Drevený vláčik s autami poschodový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Small foot Dřevěný vláček s auty poschoďový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Holzeisenbahn mit Wagon für Autos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Holzeisenbahn mit Wagon für Autos. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Small foot fából készült emeletes kisvonat autókkal.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií