Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Eiffelova veža

Zobraziť katalóg
Eiffelova veža
Puzzle 3000 dielikov, odporúčaný vek od 17 rokov
Kód:  HRAa6496 Produktové číslo:  8590878563032 Stránky výrobcu

Eiffelova veža

Unikátny puzzle zobrazujúce dominantu Paríža vás ohromí. Táto historická pamiatka v skutočnosti meracie 324 m sa bude na vašej stene rozprestierať na ploche 1170 × 840 mm. Skladá sa z 3000 kvalitných a elektronicky kontrolovaných dielikov. Nielen Eiffelova veža, ale aj obloha a fontány pre vás pri skladaní budú ohromnú výzvou. Celistvý obrázok sa stane emočné záležitosťou. Odporúčaný vek od 17 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • Neprehliadnuteľný motív symbolu Paríža
  • 3000 dielikov
  • puzzle z odolného kartónu
  • Veľkosť obrázka 1170 × 840 mm

Najznámejšie Parížska dominanta

Motív puzzle nezovšednie. Eiffelova veža je skvostom.

História

Francúzsky La tour Eiffel bola postavená v rokoch 1887 - 1889. V tejto dobe bola tiež najvyššou stavbou sveta. Názov dostala po svojom konštruktérovi Gustavovi Eiffelovej. Bola postavená na počesť stého výročia veľkej francúzskej revolúcie a Svetovej výstavy. V dnešnej dobe je vyhledávaným turistickým miestom, ktoré ročne navštívi okolo 7 miliónov ľudí z celého sveta.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Eiffelova veža
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Eiffelova věž. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Eiffelturm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Eiffelturm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dino Eiffel-torony.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií