Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Geomag - Proteon - Vulkram 103 dielikov

Zobraziť katalóg
Geomag - Proteon - Vulkram 103 dielikov
Stavebnica odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa5776 Produktové číslo:  0871772006336 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Geomag - Proteon - Vulkram 103 dielikov Predaj skončil

Geomag - Proteon - Vulkram 103 dielikov

Vstúpte do ríše fantázie a stvorte si vlastného tvora! Vulkram je vládcom ohňa a nadobúda svoj ??tvar na základe fantázie vašich detí. Čo to bude? Nikto nevie! Ale rozhodne je potrebné najskôr zložiť "vajcia", z ktorého potom vznikne čokoľvek si zaumienite. Princípom stavebnice je unikátny systém KOR, umožňujúci prostredníctvom magnetických prvkov vytvárať nepreberné množstvo tvarov. Plášťové dieliky spoločne s rôznorodou zostavou končatina a zbraní dodávajú zformovanému objektu definitívnu podobu všemocného Proteona.

Vládca ohňa

  • 103 súčasťou: centrálna kovová guľa, 26 magnetických prvkov, plášťové dieliky, množstvo rôznych končatín a zbraní
  • Unikátny patentovaný magnetický systém KOR
  • Rozvíja jemnú detskú motoriku, predstavivosť a kombinačné schopnosti
  • Vysoko kvalitné spracovanie v atraktívnom dizajne
  • Vhodné pre deti od 5 rokov

Geomag KOR

Neuveriteľne zábavná konštrukčne - transformačné magnetická stavebnica využívajúci jedinečný systém 26 magnetických prvkov rotujúcich okolo centrálnej kovové gule. Zložením týchto 26 prvkov, kovové gule a dielikov plášťa vznikne eliptický útvar - "vajcia", ktorého otáčaním ľahko vytvárate nepreberné množstvo tvorov a príšeriek.

V rámci Geomag KORU sa rozlišujú dve línie - PROTEON čiže vládcovia a pýtajú, takzvaná stvorenia. Proteon VULKRAM vládne ohňu, TAUREX všetkým lesom, AKI pevninám, Blatt skalám a kameňom a SWOMP je vládca bažín aj močiarov. Tazo PACO je lesná stvorenia a Tazo BETO sa usídlilo vo vode.

Geomag

Jedinečná švajčiarska konštrukčné stavebnice vyznačujúci sa jednoduchým stavebným systémom založeným na princípe magnetizmu. Základnými stavebnými prvkami sú magnetické tyčinky a poniklované guľôčky o priemere 12,7 mm. Umožňuje vytvárať nepreberné množstvo rozmanitých tvarov, obrazcov a objektov. Hravou formou vás i vaše deti uvedie do fascinujúceho sveta magnetizmu, fyzikálnych zákonov, chemických štruktúr, geometrických tvarov i architektúry. Podporuje tvorivosť, predstavivosť, jemnú motoriku a kombinačné schopnosti. Originálny Geomag je vyrábaný vo veľmi prísnych podmienkach s toleranciou iba v rádoch stotiny milimetra. Má vynikajúcu odolnosť proti opotrebovaniu a absolútna zdravotnú nezávadnosť potvrdenú mnohými atesty aj certifikáty.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky geomag stavebnice
Produktové línie: Geomag Proteon 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Geomag - Proteon - Vulkram 103 dielikov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag - Proteon - Vulkram 103 dílků. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag Proteon - Vulkram. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag Proteon - Vulkram. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Geomag - Proteon - Vulkram 103 darab.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií