AD homeoffice AD homeoffice

Guličkové dráha - Big Marbledrome

Zobraziť katalóg
Guličkové dráha - Big Marbledrome
guličkové, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa5890 Produktové číslo:  8007905063057
Guličkové dráha - Big Marbledrome Predaj skončil

Guličkové dráha - Big Marbledrome

Cvrnkání kuliček je zábavnou hrou oblíbenou u kluků i holek po celé generace. Když ale počasí dětem nepřeje, s novou kuličkovou dráhou Big Marbledrome si mohou užít spoustu zábavy i doma. Dráhu si zvládnou sestavit i nejmenší hráči sami a navíc ji mohou podle své fantazie doplnit o různé překážky a pasti. Pak už stačí jen mít hbité prsty a správnou trefu. A když si k tomu přizvou ještě sourozence nebo kamarády, vzrušující turnaj může začít.

Kuličková dráha je speciálně navržená tak, aby poskytovala dětem dostatek prostoru pro vlastní rozvoj. Jednotlivé díly stavebnice se snadno sestavují i rozdělují, vlastní fantazie jim pomůže vytvářet vždy jedinečné dráhy různých obtížností a zároveň se děti hravou formou učí poznávat fyzikální jevy, na kterých je hra postavena. Samotná dráha je opatřena speciálně vroubkovaným povrchem, který snižuje rychlost kuliček a umožní jim zůstat stát na místě, na které se dokutálely. Kuličková dráha sestavená ze všech částí měří 2,7 metru.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Guličkové dráha - Big Marbledrome
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kuličková dráha - Big Marbledrome. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kugelbahn - Big Marbledrome. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kugelbahn - Big Marbledrome. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ball pálya - Big Marbledrome.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií