Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hmyzáci – Masakrovač

Zobraziť katalóg
Hmyzáci – Masakrovač
Herná sada – odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  EPL050j
Hmyzáci – Masakrovač Predaj skončil

Hmyzáci – Masakrovač

Hmyzáci! Bude Vám z nich behať mráz po chrbte! Možno vás vydesia, možno sa pri pohľade na nich otrasiete odporom, ale rozhodne vás pobavia. Chrobáky, muchy, červy a všelijaká iná háveď, to sú Hmyzáci. Tých „plných“ môžeš hodiť na okno alebo dvere a sledovať, ako sa budú kotúľať dolu. Tých „dutých“ môžeš naplniť slizom. Rovnako ako sú odporní, tak sú aj zábavní!
Masakrovač slúži na výrobu a šrotovanie hmyzákov! Vezmite gumovú kapsulu, vyberte formu a vyrobte si chrobáky, húsenice alebo pavúky. Sledujte, ako sa kotúľajú po okne alebo ich naplňte slizom, krvou alebo muchami. Rozšrotujte ich v mlynčeku alebo ich vystavte skúške v lise. Je to tak zábavné! Je to tak nechutné! Masakrovač ponúka funkčný cirkulár a doplnky svietiace v tme! Preparujte, párajte, pitvajte, operujte! Balenie obsahuje masakrovač, 7 svietiacich doplnkov, hák, kliešte a formu.

Odporúčanie:
Vhodné pre deti od 8 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hmyzáci - Masakrovač.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií