Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

Hovoriaci psík Violeta

Zobraziť katalóg
Hovoriaci psík Violeta
5 1 hodnotení
Plyšová hračka - interaktívna, napájaná 3 x AA batérie, vhodná od 6 mesiacov
Kód:  HRAa5719 Produktové číslo:  708431812277

Hovoriaci psík Violeta

Deti milujú zvieratká a túžia po tom, mať nejaké doma. Čo ak sú na to ešte príliš malé? Kúpte im hovoriaceho psíka Violet. Je to prítulné šteniatko programovateľné pomocou smartfónu či tabletu. Psík pomocou hier rozvíja schopnosti a intelekt vášho dieťaťa, navyše ho povzbudzuje a nabáda ku komunikácii. Všetko prebieha v anglickom jazyku, čo je dôležité pre budúcu výučbu tohto jazyka.

Najlepší kamarát

  • Vie spievať pesničky a uspávanky
  • Rozpráva o tom čo má rád a ako sa cíti
  • Je programovateľný tabletom alebo telefónom
  • Učí farby a slovíčka

Čo všetko šteniatko vie?

Šteniatko veľmi ľahko prepojíte so svojím šikovným telefónom či tabletom, potom ho môžete naprogramovať tak, aby jeho aktivity zodpovedali tomu, čo má vaše dieťa rado. Celkovo obsahuje viac ako 15 aktivít a cez 40 pesničiek. Po stlačení labky s notami sa aktivujú denné pesničky, labka s mesiačikom a hviezdami slúži na prehrávanie uspávaniek. Uspávanka hrá 5 minút pri stlačení, 10 minút keď stlačíte tlačidlo dvakrát a 15 minút trikrát. Stlačením labky s aktivitami sa spustí rozprávanie o všetkom, čo má vaše dieťa rado. Samozrejmosťou je zoznámenie so slovíčkami a farbami.

Hračka funguje na 3 AA batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

Odporúčaný vek:
6m +

Rozmery:
24,1 × 29,2 × 17cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kdyz se da naprogramovat tabletem ci mobilem tak to hrat česky nebude kdyz je to jen v AJ ??....Děkuji

Prosím o info psík hovoriaci. Je to taký, ktorý opakuje čo mu hovoríte? Alebo ktorý má nahrané hovory,ale v slovenčine. Je možné objednať psíka ktorý opakuje to čo hovorme? Ďakujem za odpoveď. S pozdravom Compelová

Diskusia a poradňa k Hovoriaci psík Violeta
Príslušenstvo pre Hovoriaci psík Violeta
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mluvící pejsek Violeta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mluvící pejsek Violeta. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mluvící pejsek Violeta. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beszélő kutyus Violet.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií