Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Hrací stôl 80 dielov

Zobraziť katalóg
Hrací stôl 80 dielov
5 1 hodnotení
Herná sada – rozmery 40×120×60 cm, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa8662 Produktové číslo:  8594166102132

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hrací stôl 80 dielov

Modrý hrací stôl plný prekvapení zahŕňa obrovské mesto, v ktorom si deti vyhrajú s bohatou súpravou vláčikovej dráhy, ktorá je súčasťou balenia. Hraciu súpravu tvorí celkom 80 súčastí. Nechýba vláčik, nadjazdy, mosty, autíčka s rôznou tematikou ako je ambulancia, taxi, polícia, autobus, dopravné značky, figúrky, stromčeky a ďalšie príslušenstvo. Možno skombinovať so všetkými železničnými dráhami, ktoré sú bežne dostupné na trhu. Stôl je vysoký 40 cm, čo iste ocenia deti pri hraní. Ideálny do každej detskej izby. Pomocou herného hracieho stola si deti potrénujú kreativitu a motorickú zručnosť. O zábavu a dobrodružstvo nebude núdza.

Kľúčové vlastnosti

  • Odporúčaný vek od 3 rokov
  • Herný set vyrobený z dreva
  • Modrý hrací stôl s veľkým mestom a príslušenstvom - celkom 80 dielov
  • Deti trénujú kreativitu a motorickú zručnosť
  • Hmotnosť 15 kg
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hrací stôl 80 dielov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hrací stůl 80 dílů. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spiel-Tisch 80 Teile. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spiel-Tisch 80 Teile. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gyermek Terepasztal 80 darabos.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií