Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Hracie piesok 500g žltý

Zobraziť katalóg
Hracie piesok 500g žltý
Kreatívna sada odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa8654 Produktové číslo:  8594166102392

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hracie piesok 500g žltý

Unikátní kreativní sada je jednou z revolučních novinek tohoto roku. Oblíbí si ji každé dítě, které má fantazii, rádo modeluje a vytváří nové věci. Hrací písek si totiž zachovává všechny původní vlastnosti, drží skvěle pohromadě a práce s ním je velmi jednoduchá a zábavná. Nyní mohou vaše děti stavět hrady a modelovat nekonečné množství útvarů a bábovek, aniž byste je museli posílat ke klasickému pískovišti. S kouzelným pískem si mohou hrát v pohodlí domova, kdykoliv budou mít dlouhou chvíli.

Klíčové vlastnosti

  • Hrací písek má stejné původní vlastnosti jako klasický písek na pískovišti
  • Písek nikdy nevysychá 
  • Nezanechává skvrny
  • Zabraňuje tvorbě bakterií
  • Rozvíjí jemnou motoriku a fantazii
  • Vhodné pro děti od 4 let
  • Balení obsahuje 500 gramů písku ve žluté barvě

Hrajte si a stavějte jako na pískovišti

Hrací písek je vyrobený ze zdravotně nezávadného materiálu. Disponuje velmi jemnou, měkkou a na dotek příjemnou strukturou. Navíc nezanechává žádné skvrny a jeho speciální složení zamezuje růstu a tvorbě bakterií. Děti si s pískem mohou užít nekonečné chvíle zábavy, protože nikdy nevysychá. Hra s kouzelným pískem navíc pomáhá rozvíjet dětskou fantazii, kreativitu a jemnou motoriku. Balení obsahuje 500 gramů písku v zářivě žluté barvě.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hracie piesok 500g žltý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hrací písek 500g žlutý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielen Sand 500 g gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielen Sand 500 g gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Játékhomok 500 g sárga.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií