Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Iva Hüttnerová - Tanciaren

Zobraziť katalóg
Iva Hüttnerová - Tanciaren
Puzzle 1000 dielikov, odporúčaný vek od 15 rokov
Kód:  HRAa749 Produktové číslo:  8590878546202
Iva Hüttnerová - Tanciaren Predaj skončil

Iva Hüttnerová - Tanciaren

Obľúbená zábava pre malých i veľkých, tentoraz s motívom obrazu Tanciaren od Ivy Hüttnerová. Puzzle sú výborným prostriedkom na relaxáciu po náročnom dni alebo ako rodinná zábava pri nepriazni počasia. Zároveň rozvíja jemnú motoriku, predstavivosť i pamäť.

Puzzle obsahuje 1000 veľkých dielikov, s ktorými si užijete niekoľko hodín príjemné zábavy. Každý z dielikov je unikátny a perfektne zapadá do ostatných častí. Pre jednoduché skladanie v kolekcii nájdete aj predlohou v pomere 1: 1, do skladania sa tak môže pustiť naozaj ktokoľvek. Obrázok je možné po zložení zlepiť, takže môže následne slúžiť ako originálne dekorácie vášho bytu.
?
Doplňujúce informácie:

motív:

Tanciaren (Iva Hüttnerová)

Rozmery:
60 x 84 cm

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Iva Hüttnerová - Tanciaren
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Iva Hüttnerová - Tančírna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Iva Hüttnerová: Tančírna 1000 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Iva Hüttnerová: Tančírna 1000 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dino Iva Hüttnerová - Dance Hall-.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií