AD homeoffice AD homeoffice

Kolobežka Cars

Zobraziť katalóg
Kolobežka Cars
Detská kolobežka nosnosť 20 kg, pre malé začínajúcich športovcov, odporúčaný vek od 2 - 4 rokov
Kód:  HRAa4540 Produktové číslo:  3496271000455

Kolobežka Cars

Urobte vášmu malému Neposeda radosť štýlovú kolobežkou s motívom Bleska McQueena z populárneho filmu Autá. 20kg nosnosť viac než bohato vystačí všetkým ratolestiam od 2 do 4 rokov, ktoré zbožňujú pohyb na čerstvom vzduchu a čo sa zároveň videli v protagonistovi podareného amerického blockbusteru.

Kľúčové vlastnosti

  • Neprehliadnuteľné farebné kombinácie
  • Nastaviteľná výška riadidiel
  • Zadné kolesá a protišmyková podnožka pre bezpečnejšiu jazdu

Na ihrisku rozhodne nezanikne

Farebne variovanie kolobežka vás doslova praští do očí kedykoľvek okolo vás váš syn rozjarene presvištia. Kombinácia pestrých farieb, ktorú dopĺňa Blesk McQueen, je skutočne neprehliadnuteľná, takže sa ľahko môže stať, že sa práve vaša ratolesť bude tešiť veľkému záujmu a pozornosti ostatných jazdcov na ihrisku.

Bezpečnosť predovšetkým

Výrobcovia chytro mysleli na maximálnu bezpečnosť začínajúcich jazdcov a kolobežku v zadnej časti pre vyššiu stabilitu opatrili dvoma kolesami a protišmykovou podnožkou. Aby si váš drobček ale mohol užiť spanilú jazdu skutočne bez rizika úrazu, zaiste by ste nemali podceňovať povinnú výbavu v podobe prilby a chráničov, ktoré dokážu mnohým ujmám spoľahlivo predísť.

Nosnosť:
20 kg

Odporúčaný vek:
od 2 do 4 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kolobežka Cars
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koloběžka Cars. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roller Autos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roller Autos. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: robogó autók.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií