Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lamaze - Zábavná špirála

Zobraziť katalóg
Lamaze - Zábavná špirála
4,7 3 hodnotení
Hračka na kočík pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od narodenia
Kód:  QBM008f Produktové číslo:  796714271422

Lamaze - Zábavná špirála

Lamaze - Zábavná špirála je zaujímavá hračka pre našich najmenších. Pestrofarebná špirála ovinie rukoväť kočíka alebo autosedačky. Pri pohybe kočíka alebo auta začnú dva farebné krúžky chrastit a postavičky umiestnené na špirále sa začnú hojdať. Špirála je skvelá hračka, ktorá láka dieťa na uchopenie, ťahanie a pískanie. Na túto zábavnú hračku boli použité pestrofarebné materiály a kontrastné vzory tak, aby Vaše dieťatko čo najviac zaujali. Špirála pomáha rozvíjať hmat, zrak a sluch. Vďaka svojmu zaujímavému vzhľadu zabaví Vaše dieťa na dlhé chvíle.
U všetkých hračiek Lamaze, ktoré sa môžu dostať do úst použité PVC. Hračky Lamaze sú testované bez ohľadu na kategóriu, pre ktorú sú určené podľa najprísnejších noriem EN-71, ASTM F963-96a.

Rozmer:
v 20 x S16, 5 x h11, 5 cm

Odporúčaný vek:
Od narodenia

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Plast Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lamaze - Zábavná špirála Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamaze – Zábavná spirála. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamaze – Unterhaltsame Spirale. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamaze – Unterhaltsame Spirale. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lamaze - szórakoztató spirál.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií