Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LEGO City 60110 Hasiči, Hasičská stanica

Zobraziť katalóg
LEGO City 60110 Hasiči, Hasičská stanica
4,7 11 hodnotení
Stavebnica – 919 dielikov, odporúčaný vek od 6–12 rokov
Kód:  LO1103 Produktové číslo:  5702015591898 Stránky výrobcu
LEGO City 60110 Hasiči, Hasičská stanica Predaj skončil

LEGO City 60110 Hasiči, Hasičská stanica

Hasiči – to je naozajstná zábava pre všetkých správnych chlapcov! LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu zábavu na dlhé hodiny, od policajných a hasičských zborov po množstvo úžasných vozidiel a ikonických budov – zamilujú si ich skladanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností, ktoré podnecujú predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako aj rôznorodosť detských hier, tak aj ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 6 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 6 – 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácie
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 919

LEGO City – Hasičská stanica

Staňte sa hrdinom a zachráňte stánok s hotdogmi skôr, než ľahne popolom. Máte k dispozícii hasičské auto s plošinou, vrtuľník, náčelníkove auto a psa. Dokážete to? K požiaru došlo počas poludnia, tak nechajte obed bokom, zíďte po tyči v hasičskej zbrojnici a hurá do akcie. Ach nie, stánok s občerstvením je celý v plameňoch. Rýchlo pripravte hadicu a zachráňte, čo sa dá.

Obsah balenia:
6 minifigúrok – 4 hasiči, 1 hasička, 1 majiteľ stánku, pes, požiarna stanica s 2 garážami, hasičská zbrojnica (celkom 9 rôznych stavebných kombinácií), baterka, vysielačka, hasiaci prístroj, sekera, píla, kávovar, hrnček, kosti, kuracie stehno, 2 klobásy.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO City 60110 Hasiči, Hasičská stanica
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60110 Hasiči, Hasičská stanice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60110 Große Feuerwehrstation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60110 Große Feuerwehrstation. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO City 60110 Tűzoltóállomás.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií