Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

LEGO City 60118 Skvelá vozidlá, Smetiarske auto

Zobraziť katalóg
LEGO City 60118 Skvelá vozidlá, Smetiarske auto
5 3 hodnotení
Stavebnica 248 dielikov, odporúčaný vek od 5 - 12 rokov
Kód:  LO1110 Produktové číslo:  5702015594790 Stránky výrobcu
LEGO City 60118 Skvelá vozidlá, Smetiarske auto Predaj skončil

LEGO City 60118 Skvelá vozidlá, Smetiarske auto

Postarajte sa o odvoz odpadkov z celého Lego City! LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po veľa úžasných vozidiel a ikonických budov - zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak ich zábavnosť. Obľúbená stavebnice LEGO City je vhodná pre deti už od 4 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 5 - 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácia
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa si vyhrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 248

Lego CITY - Smetiarske auto

Naskočte do kabíny smetiarskeho vozidla a hurá do práce. Pomôžte vysypať všetky popolnice do auta a nezabudnite upratať všetky odpadky, ktoré pritom popadajú okolo. Obyvatelia Lego CITY chcú mať svoje mesto čisté. Smetiaku s odpadkami upevnite k výťahu a už jede hore. Vyklopí odpadky do kontajnera na korbe vozidla a už zase klesá dole. S takýmto pomocníkom to ide ľahko. Napriek tomu je to tvrdá práca, ktorá nie je nikdy hotová. Zvládnete to?

Obsah balenia:
2 minifigúrky - vodič vozidla a pomocník
smetiarske auto
funkčný výťah na popolnice
kontajner
metla
lopata
5 murovaných svorníkov
odpadky
-Ryby, banán, poháre

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60118 Skvělá vozidla, Popelářské auto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60118 Müllabfuhr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60118 Müllabfuhr. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO City 60118 Garbage Truck.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií