Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Disney Princess 41061 Jasmínin exotický palác

Zobraziť katalóg
LEGO Disney Princess 41061 Jasmínin exotický palác
Stavebnica 143 dielikov, odporúčaný vek od 5 - 12 rokov
Kód:  LO681 Produktové číslo:  5702015352420 Stránky výrobcu
LEGO Disney Princess 41061 Jasmínin exotický palác Predaj skončil

LEGO Disney Princess 41061 Jasmínin exotický palác

Stavebnice LEGO Disney Princess 41061 Jasmínin exotický palác je určená pre deti od 5 do 12 rokov. Svojím obsahom je stavebnica situovaná do obdobia Aladina. Kto by nepoznal Aladina a jeho čarovnú lampu! Práve stavebnica LEGO predstavuje nádherný palác princeznej Jazmíny z tejto rozprávky. Nachádza sa tu Aladinova čarovná lampa a nádherné rozprávkové vankúše. Priamo pri paláci s vašou pomocou vyrastie rušné trhovisko Agrabah. K tradičnému trhovisku patrí neodmysliteľne píšťala na zaklínanie hadov a aj samotný had vyliezajúci z nádoby. Je tu tiež palma, pod ktorú sa môžete schovať pred slnkom  a fontánka, z ktorej sa môžete príjemne osviežiť. Čarovná rozprávka v podobe stavebnice LEGO učaruje deťom aj dospelým.

K rozprávkam z Orientu nemôže chýbať čarovný koberec, na ktorom sa môžete preletieť nad palácom a trhoviskom. Samozrejme je tu tiež postavička princeznej Jazmíny, spolu s jej priateľom tigríkom Rádžom. Spoločne s vašimi deťmi zažijete veľa zaujímavých dobrodružstiev. Všetko je na fantázii a predstavivosti detí aj dospelých, ktorí sa do hry zapojia. Nič im nebráni do hry vstúpiť dokonca aj s inou postavičkou, než akú ponúka táto krásna stavebnica. Pomocou stavebnice LEGO budú vytvárať a zhmotňovať svoje predstavy a svoje sny. Doprajte svojmu dieťaťu možnosť rozvíjať  kreatívne schopnosti a predstavivosť pomocou tejto jedinečnej stavebnice.

Počet dielikov:

143

Odporúčaný vek:
5 - 12 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Disney Princess 41061 Jasmínin exotický palác. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41061 Jasmins exotische Abenteuer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41061 Jasmins exotische Abenteuer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Disney Princess 41061 Jasmine's Exotic Palace.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií