Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

LEGO Elves 41078 Skyra a tajomný hrad pod nebom

Zobraziť katalóg
LEGO Elves 41078 Skyra a tajomný hrad pod nebom
5 2 hodnotení
Stavebnica 808 dielikov, odporúčaný vek od 8 - 12 rokov
Kód:  LO1027 Produktové číslo:  5702015352819 Stránky výrobcu
LEGO Elves 41078 Skyra a tajomný hrad pod nebom Predaj skončil

LEGO Elves 41078 Skyra a tajomný hrad pod nebom

Nájdite čarovnú bránu, cez ktorú by ste poslali Emily Jonesovou späť do sveta ľudí. Elfky splnili svoju výpravu a našli všetky 4 kúzelné kľúče potrebné na otvorenie brány. Emily a Naida Riekomilka, vodná elfka, teraz musia prejsť medzi prekážkami v hrade v oblakoch, aby sa dostali k bráne, zatiaľ čo ich Skyra, strážkyňa brány, sleduje zhora so svoju sovou Naschou. Pomôžte elfkám prejsť zarasteným vchodom a použite Naidinu čarovnú moc k nájdeniu tajných dverí v kúpeľoch za vodopádom. Potom odkryte začarované schodisko, dostaňte sa do lávovej kuchyne a premôžte Skyrina strážiaceho PEGASA, aby ste mohli umiestniť všetky 4 kľúče do brány. Až sa dostanete ku Skyre, presvedčte ju, aby bránu otvorila svojou palicou.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Elves

LEGO Elves

Stavebnice z edície LEGO Elves vás zanesú do kúzelného sveta elfov. Do neho zavítala aj Emily Jonesová pomocou tajomného portálu na záhrade svojej babičky. Rada by sa dostala späť domov, ale to vôbec nie je jednoduché. Emily spolu so svojimi elfskými kamarátmi hľadá štyri kľúče, ktoré sú potrebné na otvorenie portálu. Pomôžete im s hľadaním? Počas spoločného putovania zažijete nepredstaviteľná dobrodružstvá plné napätia aj zábavy. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Zábava v elfskom svete

  • minifigúrka Emily
  • minifigúrka Naida
  • minifigúrka Skyra
  • pegas Golden Glow
  • sova Nascha
  • hrad v oblakoch s doplnkami
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Elves

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Elves 41078 Skyra a tajomný hrad pod nebom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Elves 41078 Skyra a tajemný hrad pod nebem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Elves 41078 Skyras geheimnisvolles Himmelsschloss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Elves 41078 Skyras geheimnisvolles Himmelsschloss. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Elves 41078 Skyra’s Mysterious Sky Castle.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií