Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Friends 41094 Maják v Heartlake

Zobraziť katalóg
LEGO Friends 41094 Maják v Heartlake
5 1 hodnotení
Stavebnica - 473 dielikov, odporúčaný vek od 6 - 12 rokov
Kód:  LO744 Produktové číslo:  5702015346740 Stránky výrobcu
LEGO Friends 41094 Maják v Heartlake Predaj skončil

LEGO Friends 41094 Maják v Heartlake

Stavebnica LEGO Friends 41094 Maják v Heartlake je určená pre deti od 6 do 12 rokov. Skladá sa zo 473 dielikov, z ktorých je možné postaviť zmrzlináreň pri majáku, vybaviť ho pultom, mrazničkou, kúpeľňou a WC. K dispozícii je výrobník na zmrzlinu, kornútky na zmrzlinu, rôzne prísady a ďalšie drobné vybavenie. K majáku patrí aj čln s pádlami, ďalekohľad a morský tuleň, ktorý tu žije. Najdôležitejšie sú dve postavičky. Jednou z nich je Stephanie, s ktorou ste sa už možno stretli v najobľúbenejšie pizzerii mestečka Heartlake, ktorú vlastní. Druhou postavičkou je Kate, ktorej patrí zmrzlináreň pri majáku. 

Dômyselne premyslená stavebnica LEGO umožní vášmu dieťaťu viesť zmrzlináreň spoločne s bábikou Kate a predviesť ju jej kamarátke Stephanii. Tá si preto urobila deň voľna vo svojej pizzerii. Vaše dieťa si tak môže vyskúšať výrobu zmrzliny, jej predaj aj príjem peňazí a prípadné vrátenie drobných mincí. Môže využiť aj zázemie zariadenej zmrzlinárne, kde je zariadené WC aj umyváreň. Pri zmrzlinárni je možné si posedieť vonku pri záhradnom stolíku alebo po schodoch vystúpiť až na vežu majáka. Tu je nádherný výhľad na more a pri troške šťastia možno pomocou ďalekohľadu zahliadnuť tulene, ako sa vyhrievajú na skale. Potom nič nebráni tomu, vziať si čln, zaveslovať si k nemu a prípadne si ho aj odfotografovať. Verte, že vaše dieťa si túto stavebnicu zamiluje a k účasti na zaujímavej hre prinúti celú vašu rodinu.

Stavebnica je ideálna pre dieťa už od 6 rokov. Pri jej zostavovaní budú mladšie deti zrejme potrebovať pomoc niektorého z rodičov, prípadne staršieho súrodenca. Dieťa sa tu zoznamuje s jednou z mnohých profesií. Stavebnica rozvíja fantáziu a šikovnosť detí. Výhoda stavebnice zo série LEGO Friends je, že sa s ňou môže dieťa hrať samo, ale zároveň môže zapojiť do hry aj rodičov, prípadne súrodencov a samozrejme aj svojich kamarátov. Stavebnica sa stane pre vaše dieťa didaktickou hračkou, s ktorou sa bude nenásilnou formou učiť rôzne zručnosti. Doprajte vášmu dieťaťu, aby sa hravou formou zoznámilo s chodom zmrzlinárne a pomocou svojej fantázie si vytváralo originálne príbehy.

Počet dielikov:

473

Odporúčaný vek:
6 - 12 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41094 Maják v Heartlake. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41094 Heartlake Lighthouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41094 Heartlake Lighthouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Barátok 41094 Lighthouse Heartlake.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií