Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

LEGO hry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
WARNER BROS
(52)
SEGA
(3)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Ste fanúšikom videohier a chcete si dopriať jedinečný zážitok? LEGO hry sú skvelým spojením obľúbenej stavebnice a jedinečných príbehov, ktoré môžete poznať z filmových plátien ale v kockovom svete. Hráči v pohodlí domova môžu z bezprostrednej blízkosti sledovať a ovplyvňovať príbeh. Aké máme v ponuke?

Pokračovať

Čo sú LEGO hry?

LEGO hry sú videohry, ktoré si môžete vychutnať na herných konzolách, ale aj na bežnom počítači. Zo širokého výberu tém si vyberie skutočne každý hráč. LEGO hry sú vhodné aj pre menších herných nadšencov, ktorým poskytujú možnosť stať sa súčasťou ich obľúbeného príbehu s hrdinami. Vďaka hrám sa nielen zabaví, ale okrem iného si taktiež rozvinú kreatívne myslenie, postreh a zmysel pre taktiku.

Prečo sa rozhodnúť pre LEGO hry?

Ako už z názvu vyplýva, LEGO hry nie sú obyčajnými videohrami. Spojenie LEGO stavebnice, z ktorej je postavené celé prostredie hier, a pútavých príbehov vám ponúka preniesť seba aj známe postavy do kockového sveta.

  • Sú vhodné pre všetky vekové kategórie.
  • Hry LEGO ponúkajú mnoho tém, z ktorých si môžete vybrať.
  • Vďaka LEGO stavebniciam sa bežné hry stávajú zaujímavejšími.
  • Preveríte svoj postreh, zmysel pre detail aj taktiku pri plnení úloh.
  • Môžete si ich užiť aj s blízkymi v multiplayer módoch.

LEGO hry a ich témy

Ako sme už spomínali vyššie, nemusíte mať strach, že by ste si nevybrali. Z veľkého výberu rôznych tém, ktoré poznáte z filmov a sérií sa z vás môže stať superhrdina bojujúci proti zloduchom alebo kúzelník zo Školy čiar a kúziel v Rokforte. Hry LEGO si zamilujú rôzne vekové kategórie hráčov.

The Hobbit

V hre plnej dobrodružstva a akcie, kde je dôležité využiť skúsenosti z predošlých bojov, ale aj postreh s nutnou dávku odvahy, budete súčasťou putovania Bilba Bublíka a jeho priateľov, stretnete sa s Gandalfom a pozriete sa do kvalitne spracovaných tajomných miest známych z filmov. V priebehu LEGO hry sa nevyhnete Glumovi a vašou úlohou bude získať tak vzácny predmet, ktorý z vás urobí pravého hrdinu.

Star Wars LEGO hry

Fanúšikovia hviezdnych vojen, traste sa! Na scéne je toto skvelé prevedenie vašich obľúbených a ikonických Star Wars hrdinov v kockovom svete hry LEGO. Pozriete sa spoločne do vzdialenej galaxie, kde zažijete veľa napínavých chvíľ, ktoré sú ale doplnené aj dávkou humoru.

Star Wars postavičky

Takto budú vyzerať vaši obľúbení Star Wars hrdinovia v kockovej podobe.

LEGO City hry

Pomôžte policajtovi v utajení Chasovi McCainavovi zastaviť zloducha Rexa. V prostredí tejto LEGO City hry si budete môcť vychutnať aj spomalené zábery boja a lepšie tak pozorovať profesionálne postupy. Preskúmajte uličky mesta a snažte sa zastaviť vlnu zločinu, ktorú Rex spustil. Užite si prostredie tejto LEGO City hry v HD rozlíšení.

LEGO Harry Potter hry

LEGO Harry Potter hry sú ideálne pre skalných fanúšikov tejto čarodejníckej filmovej série. Budete mať možnosť sa prejsť nielen po chodbách a internátoch školy v Rokforte, ale aj nakupovať v Priečnej uličke či lietať na metle. V hodinách sa priučíte niečo o kúzlach, miešaní elixírov a samozrejme čiernej mágii.

Harry Potter hra – finálny súboj

V LEGO Harry Potter hre zažijete aj finálny súboj s Voldemortom.

Marvel LEGO hry

Každý z nás sa chcel niekedy stať superhrdinom a LEGO hry vám umožnia sa stať jedným z nich. Vďaka vtipným scénam sa zaručene nebudete nudiť a skvelá grafika zaistí maximálny zážitok. Postavičky obľúbených kockových hrdinov, ktorých sa tu nachádza viac ako sto, sa rýchlo stanú vašimi obľúbenými videohernými priateľmi.

LEGO Jurassic World

V tejto LEGO hre si môžete užiť veľa zábavy aj v spoločnosti svojich blízkych. Hra totiž disponuje kooperatívnym režimom, takže si dobrodružstvo s dinosaurami vychutnáte spoločne. Príbeh hry skrýva udalosti zo všetkých vydaných filmov a stretnete sa aj so známymi postavami z Jurského parku. Užite si túto bláznivú jazdu.

i

Kooperatívny režim hry je funkcia videohier, pri ktorej môžu hráči spolupracovať ako spoluhráči v jednej hre na jednom zariadení.

The Incredibles

Užite si strhujúce prostredie kockovej LEGO hry, ktoré ponúka hodiny zábavného herného obsahu na motívy rodiny Úžasných a prežite spoločný čas so svojimi najbližšími vďaka multiplayeru. Využívajte svoje jedinečné super schopnosti v boji proti zločinu aj pri riešení úloh a hádaniek.

i

LEGO hry online vďaka multiplayeru

Multiplayer je funkciou videohier, kedy tú istú hru môže hrať viac hráčov súčasne online spojením. Existujú aj hry, ktoré sú zamerané práve len na hru viacerých hráčov, môže ísť ale aj len o jednu zo zložiek hry.

LEGO Worlds

Chcete si vytvoriť vlastný svet celý z LEGO kociek? Potom táto hra čaká práve na vás! Môžete byť kýmkoľvek budete chcieť, od kozmonauta až po murára, a skonštruovať čokoľvek, čo budete potrebovať. A keď sa vám to bude dobre dariť, možno sa stanete aj majstrom staviteľom.

LEGO Batman

Herní fanúšikovia môžu v tejto hre ovládať svojich obľúbených hrdinov, ale aj zbabelcou s perfektnou grafikou z LEGO prostredia a veľkým množstvom vychytávok. Vydajte sa na cestu za dobrodružstvom s celosvetovo známym superhrdinom Batmanom a ovládajte viac ako 150 postavičiek superhrdinov vrátane tých z Justice League.

Nielen Batman, ale aj Catwoman

V hernom príbehu sa objaví nielen Batman, ale aj Catwoman, do ktorej sa vžijú hlavne dievčatá.

i

LEGO Life hry

Ak ste prepadli prostrediu, ktoré ponúka kockové svety, možno sa vám zapáči aj aplikácia LEGO Life, čo je sociálny priestor pre deti, ktoré milujú kocky. Toto bezpečné prostredie, ktoré rozvíja predstavivosť a kreativitu ponúkajú aj LEGO Life hry plné zábavy.

LEGO DC Super Villains

Ste skôr zloduch ako superhrdina? Máme pre vás LEGO hry, ktoré sú ako stvorené pre vás. Nielen že si môžete vybrať zloducha, za ktorého chcete hrať, ale máte aj jedinečnú možnosť postaviť si z Lega svoju vlastnú originálnu postavičku bojujúcu proti superhrdinom. Vďaka svojej prefíkanosti môžete pôsobiť neplechu a chaos.

LEGO hry Ninjago

Dostaňte sa svetom LEGO hry Ninjago cez nepriateľov, akciu a bojové scény a ochráňte svoj domov. Vďaka obsiahlemu deju a dômyselným funkciám si zdokonalíte svoj beh a skoky, ale hlavne bojové umenie potrebné na prežitie. Zažite situácie ako z filmu na vlastnej koži nechajte sa unášať bojovým umením.

Ninjago draci

Bavia vás na svete Ninjago hlavne draci? Tešte sa, až si na nich zalietate.

LEGO Movie Videogame

Ak sa vám páčil film The LEGO Movie, určite nebude ľutovať kúpu tohto titulu, ktorý má za hlavného hrdinu, na prvý pohľad, obyčajného LEGO panáčika Emmeta. Ten sa stane tak trochu omylom súčasťou skupiny hrdinov snažiacich sa zachrániť svet a všetci, vrátane Batmana, ho počúvajú na slovo. Užite si zábavu rozloženú do 15 rôznych levelov a možnosť vlastnej výstavby kockového sveta po nájdení plánov.

Piráti z Karibiku

Kapitán Čiernej perly si vás volá na pomoc. Dostaňte sa k pokladom a na rôzne neprebádané miesta tým, že rozlúštite náročné hádanky vložené do tejto LEGO hry. Vďaka kooperatívnemu režimu na to nemusíte byť sami a prizvite si kamaráta na pomoc. Kockovým postavám v hre dokonca môžete meniť vlastnosti.

The Lord of the Rings

Hra je vytvorená na motívy známej trilógie Pán prsteňov. Budete v nej bojovať proti svojim nepriateľom aj nepriateľom vašej ríše a riešiť zaujímavé hádanky samostatne, alebo vo dvojici. Vydajte sa spoločne s Frodom Bublíkom a jeho spoločenstvom za záchranou Stredozeme v kockovom dizajne.

Na čo si dať pri výbere LEGO hry pozor?

Aby ste si mohli vychutnať silný herný zážitok, je nutné si dať pri výbere ideálnej LEGO hry pre vás pozor na pár vecí, ktoré by vás mohli prekvapiť. Čítajte ďalej a pri výbere vás nič neprekvapí.

Zvoľte správnu platformu

Najskôr by ste sa mali zamyslieť nad tým, na akom zariadení plánujete hru hrať a podľa toho sa riadiť pri jej výbere. Vyberajte LEGO hry na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series alebo Nintendo Switch.

Stavte na obľúbenú tému

Ďalej stojí za zmienku obrovský výber tém videohier, ktoré máte k dispozícii. Medzi obľúbené témy LEGO hry patria napríklad The Hobbit, Marvel superhrdinovia, LEGO City hry, obľúbená je aj tematika známeho Harryho Pottera, ale aj hry z originálneho prostredia LEGO sveta.

Krabičkovú alebo digitálnu verziu?

Podľa vyššie spomínaných bodov je nutné dať si pozor na to, či kupujete hru na konzolu, alebo plánujete na hranie využívať len počítač. Ďalej je ale dobré si rozmyslieť, či preferujete čisto digitálnu hru s možnosťou okamžitého stiahnutia z internetu pomocou kódu, alebo chcete mať doma peknú krabičku s diskom.

Pokiaľ sa rozhodnete pre krabičku s diskom, uistite sa, že váš počítač disponuje DVD, CD či Blu-ray mechanikou. Bez tej by nebola možná inštalácia.

Samotnú hru, alebo len DLC

Pri výbere si dajte tiež pozor, či objednávate správny tovar. V ponuke nájdete samotné hry, ale aj tzv. DLC, čo sú iba herné rozšírenia, vďaka ktorým je možné do základnej hry získať obsah navyše v podobe bonusových postáv, nových príbehových liniek a pod. DLC rozšírenie býva obvykle lacnejšie ako základná hra samotná.

LEGO hry zadarmo

LEGO hry zadarmo na lego.com vás krátko prevedú jednotlivými hernými svetmi v zjednodušenej podobe. Sú skvelým spôsobom, ako zabaviť seba alebo ratolesti pri nečakaných chvíľach nudy.

i

LEGO hry na mobil existujú

Na oficiálnych stránkach najobľúbenejšieho výrobcu kockových stavebníc nájdete aj LEGO hry na mobil. Tie si vezmete všade so sebou, vďaka čomu sú skvelé hlavne na cestách napríklad pri jazde v aute (ak práve neriadite samozrejme).

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – kolekcia všetkých Lego Harry Potter hier v zlepšenej grafike pre Playstation 4
18,90 €

2.
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – dvojica hier podľa filmov Harry Potter v jednom balení a so zlepšenou grafikou. Zažite Harryho príbeh v kockovej podobe a s nezameniteľným LEGO humorom. Edícia obsahuje: LEGO Harry Potter: Years 1–4, LEGO Harry Potter: Years 5–7, 2 DLC balíčky–Balíček kúziel a postáv
25,90 €

3.
LEGO City: Undercover – PS4 Na sklade > 10 ks
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – vžite sa do úlohy tajného detektíva v prestrojení Chase McCaina, zastavte diabolského a najväčšieho zločinca Rexa a zabráňte jeho trestnej činnosti v LEGO City
18,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
92 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
5,0 57×
LEGO Harry Potter Collection Years 1 – 8 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – kolekcia všetkých Lego Harry Potter hier v zlepšenej grafike pre Playstation 4
Cenová bomba
18,90 € Ušetríte 4,09 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX261b
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,8 15×
LEGO Harry Potter Collection – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – dvojica hier podľa filmov Harry Potter v jednom balení a so zlepšenou grafikou. Zažite Harryho príbeh v kockovej podobe a s nezameniteľným LEGO humorom. Edícia obsahuje: LEGO Harry Potter: Years 1–4, LEGO Harry Potter: Years 5–7, 2 DLC balíčky–Balíček kúziel a postáv
25,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NSW090
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
Lego Marvel Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – kolekcia obsahujúca hry LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel's Avengers a LEGO Marvel Super Heroes 2 v jednom excelentnom balení!
29,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX774
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,5
Lego Jurassic World – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný,
46,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1050
4,9 23×
LEGO City: Undercover – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – vžite sa do úlohy tajného detektíva v prestrojení Chase McCaina, zastavte diabolského a najväčšieho zločinca Rexa a zabráňte jeho trestnej činnosti v LEGO City
Super cena
18,90 € Ušetríte 1,09 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX066b1
5,0
LEGO Ninjago Movie Videogame – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – podľa filmovej predlohy. Bráňte domovský ostrov Ninjago pred zlým Lordom Garmadonom a jeho žraločou armádou. Zdokonaľujte zručnosti obľúbených ninjov.
19,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX426
4,7 47×
LEGO Jurassic World – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – znovu prináša perfektnú „LEGO" zábavu, tentoraz však z prostredia Jurského parku, ktorý všetci dobre poznáme vďaka legendárnej filmovej trilógii z dielne režiséra Stevena Spielberga. Prežite najlepšie okamihy filmov aj so svojimi deťmi, vďaka prístupnému Lego spracovaniu.
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX066c
4,9 38×
LEGO Marvel Avengers – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – nadväzuje na filmový hit Avengers: Age of Ultron a objavia sa v ňom najväčší hrdinovia sveta, vrátane Iron Mana, Kapitána Ameriku, Thora, Neuveriteľného Hulka, Black Widow a Hawkeyeho, s ktorými budete čeliť desivému nebezpečenstvu
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX233
4,9 19×
LEGO Marvel Super Heroes – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – detská, dobrodružná
17,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX066
4,8
LEGO DC Super Villains – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a arkády, – je dobré byť zlý! Prežite úplne nové dobrodružstvo tým, že sa stanete najväčším darebákom, ktorého kedy vesmír videl. Vytvoríte si a následne budete hrať ako úplne nový super-darebák. Šírte hrôzu a des v akčnom príbehu, ktorý je umiestnený v otvorenom lego svete DC.
17,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX526
4,8 16×
LEGO Marvel Super Heroes 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – prináša signifikantný LEGO humor a zábavu pre celú rodinu vďaka kooperatívnemu a kompetitívnemu módu až pre 4 hráčov.
Zľavnené -11 %
15,90 € 17,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX0806
5,0
LEGO The Incredibles – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – ktorá ponúkne hodiny kreatívnej zábavy a strhujúcich dobrodružstiev pre celú rodinu. Pustite sa do objavovania akčných príbehových úrovní a epického sveta plného ikonických lokácií, ako je Municiberg a Nomanisan Island, využívajte svoje unikátne super schopnosti a postavte mestských darebákov pred spravodlivosť. LEGO® The Incredibles navyše ponúkne kooperatívny mód pre dvoch hráčov.
17,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX508
4,8 11×
LEGO Jurassic World – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, adventúra, arkády a párty, – znovu prináša perfektnú „LEGO“ zábavu, tentoraz však z prostredia Jurského parku, ktorý všetci dobre poznáme vďaka legendárnej filmovej trilógii z dielne režiséra Stevena Spielberga. Prežite najlepšie okamihy filmov aj so svojimi deťmi, vďaka prístupnému Lego spracovaniu. Verzia pre Nintendo Switch navyše obsahuje 3 herné dodatky: Jurassic World DLC Pack–6 nových postáv, 2 nové vozidlá a viac/Jurassic Park Trilogy Pack #1–3 nové postavy a 1 nové vozidlo/Jurassic Park Trilogy Pack #2–3 nové postavy a 1 nové vozidlo
22,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NSW554
4,6 13×
LEGO Batman 3: Beyond Gotham – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – vykonajte epický boj Batmana a jeho priateľov superhrdinov s Brainiacom, zbierajte Lanternove prstene, použite tréningové moduly, aby ste sa stali najsilnejším superhrdinom všetkých čias, hrajte za viac ako 150 superhrdinov vrátane Justice League, preskúmajte ich nové schopnosti a zbrane.
17,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX110
5,0
LEGO Movie Videogame – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – pestrý mix viac ako deväťdesiatich filmových a komiksových hrdinov v novej LEGO hre
Cenová bomba
15,90 € Ušetríte 4,59 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MXO127a
4,6 14×
LEGO Marvel Super Heroes 2 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
17,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MXO0180
5,0
LEGO Marvel Super Heroes – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
17,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MXO127
4,8
LEGO DC Super Villains – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra, pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – je dobré byť zlý! Prežite úplne nové dobrodružstvo tým, že sa stanete najväčším darebákom, ktorého kedy vesmír videl. Vytvoríte sa a následne budete hrať ako úplne nový super-darebák. Šírte hrôzu a des v akčnom príbehu, ktorý je umiestnený v otvorenom lego svete DC.
17,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MXO503
4,6
LEGO Worlds – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a logický, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – v LEGO Worlds vás čaká obrovský otvorený svet, v ktorom si budete môcť robiť, čo vám len napadne. Po vzore úspešného Minecraftu si tu môžete slobodne stavať z LEGO kociek obydlia, sochy, hrady alebo napríklad pretekárske dráhy. Rovnako tak sa môžete preletieť na drakovi alebo si zahopsať s klokanom.
17,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MXO362
4,0
LEGO Movie 2 Videogame – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – ktorá vychádza z udalostí z filmu The LEGO Movie 2: The Second Part, kde nepriateľskí votrelci zanechali mestečko Bricksburg v ruinách. Teraz je čas, aby sa Emmet a Lucy v sprievode svojich hrdinských priateľov vydali na cestu mimo hraníc im známeho sveta a zachránili svojich kamarátov z pazúrov podivných obyvateľov mimozemského sveta menom Systar System.
17,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX594
4,3
LEGO Batman 3: Beyond Gotham – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – absolvujte epické bitky Batmana a jeho priateľov superhrdinov s Brainiacom, zbierajte Lanternove prstene, používajte tréningové moduly, aby ste sa stali najsilnejším superhrdinom všetkých čias, hrajte za viac ako 150 superhrdinov vrátane Ligy spravodlivých, preskúmajte ich nové zručnosti a zbrane
15,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MXO156
4,8 15×
LEGO Harry Potter Collection – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – dvojica hier podľa filmov Harry Potter v jednom balení a so zlepšenou grafikou. Zažite Harryho príbeh v kockovej podobe a s nezameniteľným LEGO humorom. Edícia obsahuje: LEGO Harry Potter: Years 1–4, LEGO Harry Potter: Years 5–7, 2 DLC balíčky–Balíček kúziel a postáv
Cenová bomba
19,90 € Ušetríte 3,09 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MXO548
4,3 11×
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a párty, – obsahuje všetkých deväť filmov troch základných trilógií, a teda vrátane ôsmej a nadchádzajúcej deviatej epizódy, ktoré sa ešte v LEGO hernej podobe neobjavili.
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX646
4,7 12×
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – obsahuje všetkých deväť filmov troch základných trilógií, teda vrátane ôsmej a nadchádzajúcej deviatej epizódy, ktoré sa ešte v LEGO hernej podobe neobjavili
Super cena
28,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NSW528

LEGO hry

hry na PCThe Lego Movie 2: Videogame (RECENZIA) – dochádza kockovaným dych? Hier s Lego licenciou vychádza aj niekoľko do roka, hrateľnosťou sú si podobné ako vajce vajcu a pritom vždy žnú nadpriemerné hodnotenia. Mix nesmrteľných kociek, filmových i iných licencií a charakteristického humoru je takmer doslova na nezaplatenie. Tento rok navyše...

LEGO hry

V kategórii LEGO hry máme práve teraz na Alza.sk celkom 92 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné LEGO hry Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie LEGO hry Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie LEGO hry Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii LEGO hry recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií