Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

LEGO Juniors 10683 Nákladiak pre cestárov

Zobraziť katalóg
LEGO Juniors 10683 Nákladiak pre cestárov
5 5 hodnotení
Stavebnica 132 dielikov, odporúčaný vek od 4 - 7 rokov
Kód:  LO1016 Produktové číslo:  5702015354295 Stránky výrobcu
LEGO Juniors 10683 Nákladiak pre cestárov Predaj skončil

LEGO Juniors 10683 Nákladiak pre cestárov

Ideme na to - postavíme ceste s nákladiakom pre cestárov LEGO Juniors! Sklopte rampu a vyložte minibager. Rozmiestnite výstražnú signalizáciu pre prechádzajúce dopravu a potom sa pustite do práce s minibagre či vrtákom. Následne vykopaný materiál nakladajte na kontajnerový valník. Až budete hotový s prácou, naložte zase všetko na cestárske nákladiak a hurá preč.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Juniors

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LEGO Juniors

Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. LEGO Juniors predstavujú ideálne prechodovú sadu z LEGO DUPLO na klasické stavebnice LEGO. Vyznačujú sa jednoduchším stavebným systémom pri zachovaní nápaditosti a hravosti stavebnice. Určené sú predovšetkým pre deti vo veku 4 - 7 rokov.

Zábava sa cestári

  • 2 minifigúrky cestných robotníkov
  • minibager
  • cestné nákladiak
  • kontajnerový valník
  • vrták
  • signalizácia
  • ďalšie cestné doplnky
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Juniors

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Juniors 10683 Náklaďák pro silničáře. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Juniors 10683 Straßenbau-Lastwagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Juniors 10683 Straßenbau-Lastwagen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Juniors 10683 Road Work Truck.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií