PET AD homeoffice

LEGO Ninjago 70748 Titánový drak

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70748 Titánový drak
5 1 hodnotení
Stavebnica 360 dielikov, odporúčaný vek od 7 - 14 rokov
Kód:  LO569d Produktové číslo:  5702015347457 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70748 Titánový drak Predaj skončil

LEGO Ninjago 70748 Titánový drak

Nastala správna chvíľa pre dramatický útek zo zajatia! Titánový Zan k svojmu úteku využije obrovského titánového draka. Pomôžeš mu počas tejto nebezpečnej akcie? Posaď hrdinu na draka a vydajte sa spoločne do boja. Otvor papuľu draka a zažeň nepriateľov pomocou klepania ostrých zubov, pohybuj počas misie jeho hlavou, krídlami, chvostom aj nohami. Dávajte však pozor na nebezpečnú reťaz z guľami, ktorú po vás vaši nepriatelia hádže z katapultu. Desivého draka by totiž mohol nemilo spomaliť či dokonca zraniť. Nakoniec spoločne odolajte zákernému útoku Chop'raie a potom už si len užívajte slobody, kým nepríde čas na ďalšiu adrenalínovú akciu.
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Ninjago 70748 Titanový drak

LEGO Ninjago

Stavebnica z edície LEGO Ninjago poskytne každému chlapcovi nekonečné množstvo možností k hre. Sada sa výborne hodí ako doplnok k ďalším stavebniciam z tejto série alebo ako samostatná hra. Staňte sa majstrom Spinjitzu a ovládnite toto starodávne a pôsobivé bojové umenie, pri ktorom sa nindžovia pohybujú rýchlosťou tornáda a súčasne ovládajú štyri živly: oheň, ľad, krajinu a blesk . Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.
 

Titánový drak

  • Drak má pohyblivý chvost, nohy, krídla a hlavu
  • 3 minifigúrky - Titánový Zane, Clouse a Chop'rai
  • Zbrane
  • Reťaz z guľami
  • Katapult
  • A mnoho ďalších zábavných prvkov
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LEGO Ninjago 70748 Titanový drak



Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago 70748 Titánový drak
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70748 Titanový drak. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70748 Titandrache. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70748 Titandrache. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70748 Titanium Dragon.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií