AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

LEGO Ninjago Kai small 2-dielna

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago Kai small 2-dielna
5 1 hodnotení
Školská súprava – obsahuje batoh a puzdro, veľkosť batohu 280×380×190mm, objem 22l, hmotnosť 760g
Kód:  HRAa8994 Produktové číslo:  5711013026745 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ninjago Kai small 2-dielna Predaj skončil

LEGO Ninjago Kai small 2-dielna

Potrebuje vaše dieťa novú školskú aktovku? Kúpte štýlový batoh s potlačou LEGO, ktorý sa vďaka kvalitnému spracovaniu a odolnému materiálu nebude ničiť ani pri neopatrnom zaobchádzaní. Batoh má nastaviteľné popruhy, takže je vhodný pre všetky vekové kategórie a vďaka reflexným prvkom tiež zvyšuje bezpečnosť vášho dieťaťa. Nyvyše je súčasťou batohu aj praktické vrecko na prezúvky s rovnakým motívom.

Kľúčové vlastnosti

  • rozmery: 28 × 38 × 19 cm
  • objem 22 l
  • hmotnosť 680 g
  • vodotesný materiál
  • reflexné prvky
  • nastaviteľné popruhy
  • materiál: 100% polyester

Unikátny dizajn

Ak vaše dieťa obdivuje postavy LEGO Ninjago, určite sa zamiluje do tohto batohu, ktorý mu umožní nosiť s ním svojich hrdinov a urobiť tak každodennú cestu do školy príjemnejšou. 

Navyše, najmä vďaka výraznej farbe a reflexným vlastnostiam, dizajn batohu zvyšuje bezpečnosť vášho dieťaťa pri pohybe po meste. V prípade straty je v batohu zahrnutá karta, na ktorú môžete vyplnť vaše meno a kontaktné údaje.

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, zda má tato aktovka hrudní popruh , děkuji

Diskusia a poradňa k LEGO Ninjago Kai small 2-dielna
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago Kai small 2-dielna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Kai small 2-dílný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Kai klein, 2-teilig. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Kai klein, 2-teilig. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago Kai kis kétrészes.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií