Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Šarkan nylon

Zobraziť katalóg
Šarkan nylon
4,0 2 hodnotení
– rozmery 183×81cm
Kód:  HRAa5098 Produktové číslo:  8711252790978

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Šarkan nylon

Šarkan, s ktorým si iste užijete plno zábavy s vašimi deťmi a spríjemníte tak veterný jesenný deň. Tento lietajúci šarkan sa vyrába hneď v trojici farebných vyhotovení – nemôžeme však zaručiť dodanie konkrétneho farebného variantu. Počas letu bude každopádne zaručená jeho ideálna viditeľnosť. Púšťanie tohto šarkana určite ocenia ako aj chlapci, tak aj dievčatká vo veku už od 4 rokov. Šarkan je jednoducho ovládateľný aj pre úplných začiatočníkov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je u draka i nějaká šňůra? děkuji

Diskusia a poradňa k Šarkan nylon
Príslušenstvo pre Šarkan nylon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Létající drak nylon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinder Drache aus Nylon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinder Drache aus Nylon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Repülő sárkány, nylon.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií