Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mattel Fisher Price Mašinka Tomáš - Mašinka s projektorom

Zobraziť katalóg
Mattel Fisher Price Mašinka Tomáš - Mašinka s projektorom
Detský projektor so zvukmi a tvarmi, vhodná od 12 mesiacov
Kód:  HRAa9434 Produktové číslo:  0887961195125
Mattel Fisher Price Mašinka Tomáš - Mašinka s projektorom Predaj skončil

Mattel Fisher Price Mašinka Tomáš - Mašinka s projektorom

Hledáte hračku do sbírky svého dítěte? Určitě vás zaujme vkládací didaktická hračka od Mattel Fisher Prince s Mašinkou Tomáše z pohádek Tomáš a kamarádi. Dětskou pozornost si hračka získá několika způsoby. Určitě zaujme svou barevností. Mašinka pod sebou při jízdě také promítá koleje a přitom umí hrát různé melodie, písničky, zvuky a říká různá říkadla. Hračka je výbornou pomůckou, na které se děti zábavnou formou učí spoustu nových věcí. Díky tlačení mašinky před sebou se rozvíjí jejich hrubá motorika. Hračka dále rozvíjí jejich logické myšlení a řešení problémů.   

Klíčové vlastnosti

  • Mašinka Tomáš z pohádky Tomáš a kamarádi
  • při tlačení mašinka promítá koleje 
  • didaktická hračka pro zábavné rozvíjení dětské motoriky, logického myšlení a řešení problémů
  • děti si užijí spoustu zábavy a dobrodružství
Poznámka:
» Všetky svetelné projektory pre deti

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Fisher Price Mašinka Tomáš - Mašinka s projektorom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Fisher Price Mašinka Tomáš - Mašinka s projektorem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Fisher Price Thomas und seine Freunde - Mašinka Projector. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Fisher Price Thomas und seine Freunde - Mašinka Projector. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Fisher Price Thomas és barátai - Mašinka projektor.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií