AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Mattel Max Steel – Turbo bojovníci Deluxe Dredd

Zobraziť katalóg
Mattel Max Steel – Turbo bojovníci Deluxe Dredd
Figúrka – odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRA812u8 Produktové číslo:  ASRT746775193560
Mattel Max Steel – Turbo bojovníci Deluxe Dredd Predaj skončil

Mattel Max Steel – Turbo bojovníci Deluxe Dredd

Vstúpte do drsného sveta Maxa Steela a bojujte o život v spektakulárnych bitkách aj napätých osobných súbojoch. Staňte sa hrdinom a veďte svoje jednotky k víťazstvu pomocou vojenskej taktiky, moderných zbraní a technológií. Akčné figúrky zo série Max Steel – Turbo bojovníci Deluxe urobia radosť každému chlapcovi. 

Max Steel Deluxe Dredd

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Ako vyplniť?

 

Pustite sa do akcie!

Hrdinovia zo série Max Steel bojujú muž proti mužovi a snažia sa nájsť slabé miesto svojho protivníka. Tým je v tomto prípade spúšť, ktorá vyhodí protihráčovu figúrku z podstavca a ľahko tak určí, kto je skutočným víťazom. Bojový podstavec sa aktivuje lankom a postranné čepele sú vďaka zabudovanej elektronike osvietené a vytvárajú efekt energetického poľa. Figúrku možno vďaka odnímateľným častiam upravovať a meniť. V balení okrem samotnej figúrky nájdete aj energetické, bojové a nárazníkovej čepele. 

Špecifikácia:

Obsah balenia:
Figúrka
Podstavec
2× energetická čepeľ
Bojová a nárazníková čepeľ

Odporúčaný vek:
6+

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Max Steel – Turbo bojovníci Deluxe Dredd Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Max Steel - Turbo bojovníci Deluxe Dredd.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií