Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Mega Bloks - Pracovňa malého staviteľa

Zobraziť katalóg
Mega Bloks - Pracovňa malého staviteľa
Stavebnica 30 dielov, odporúčaný vek od 1 do 5 rokov
Kód:  HRAa6606 Produktové číslo:  0065541383883
Mega Bloks - Pracovňa malého staviteľa Predaj skončil

Mega Bloks - Pracovňa malého staviteľa

Stavebnica Mega Bloks - Pracovňa malého staviteľa sa skrýva v praktickom kufríku z držadlami, z ktorého deti jednoducho postavia prenosný skladací stôl stojaci na červených nohách. Na širokej pracovnej doske sa deti môžu vyblázniť a vybudovať z farebných kociek dom, vežu, bránu či ostatné stavby podľa svojej predstavivosti. V balení nájdete aj dva rázvory kolies na zostavenie autíčok. Stavebnica je ideálna pre rodiny s deťmi na cestách, dá sa ľahko zložiť a vďaka úložnému priestoru v kufríku sa do neho zmestia všetky kocky.

Hra pomáha rozvíjať manuálnu zručnosť detí a ich fantáziu. Špeciálne tvarované kocky sa v malých detských rukách pohodlne držia. Sada obsahuje 30 dielikov a je vhodná pre deti od 1 do 5 rokov. Môžete ju kombinovať so všetkými sadami First Builders.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mega Bloks - Pracovňa malého staviteľa
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mega Bloks - Pracovna malého stavitele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mega Bloks - Kleiner Baukasten-Arbeitsplatz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mega Bloks - Kleiner Baukasten-Arbeitsplatz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fisher Price Mega Bloks - Kis készlet.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií