PET PET

Nerf Elite Hyperfire

Zobraziť katalóg
Nerf Elite Hyperfire
5 2 hodnotení
Detská pištoľ – batérie nie sú súčasťou balenia (D), odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa8431 Produktové číslo:  5010994954826

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nerf Elite Hyperfire

Detskú pištoľ Nerf N-Strike Elite – Hyperfire ocenia všetci milovníci akčných scén a adrenalínových súbojov. Jej veľkou prednosťou je, že v jedinej sekunde dokáže vystreliť súčasne päť šípok. Veľký zásobník pojme 25 šípok, ktoré vypálite behom piatich sekúnd. V súboji tak budete mať ešte väčšiu šancu nad svojím súperom zvíťaziť. Stačí len plne nabiť zásobníky strelivom a bitka môže začať. V hre N-Strike Elite vyhrá len ten, kto má vždy plný zásobník munície, vďaka tomuto jedinečnému modelu pištole budete mať k dispozícii 25 šípok, ktoré sú súčasťou balenia.



Automatická pištoľ Nerf N-Strike Elite – Hyperfire je vyrobená z kvalitného a veľmi odolného plastu, ktorý ľahko odolá všetkým zásahom v priebehu boja. Pištoľ sa vďaka svojej nízkej hmotnosti pohodlne drží aj v detských rukách, jej ovládanie je veľmi jednoduché. Šípky sú vyrobené z mäkkej peny, sú bezpečné, a tak deťom pri hraní nehrozí žiadne nebezpečenstvo.



Kľúčové vlastnosti Nerf N-Strike Elite – Hyperfire

  • Zásobník na 25 šípok
  • Pevné a kvalitné plasty
  • Nízka hmotnosť
  • Kompaktnosť
  • Rýchla streľba – až 5 šípok za sekundu

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:
» Všetky produkty Nerf Elite
» Všetky detské zbrane Nerf

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, jste si opravdu jistí že do této nerfky pasují C baterie? Podle mne dostupných obrázků a informací to jsou 4 Dčka Dík

Diskusia a poradňa k Nerf Elite Hyperfire
Príslušenstvo pre Nerf Elite Hyperfire Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Elite Hyperfire. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Elite Hyperfire. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Elite Hyperfire. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nerf Elite Hyperfire.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií