Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Playmobil 6155 Svadobné modely

Zobraziť katalóg
Playmobil 6155 Svadobné modely
Stavebnica odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa9382 Produktové číslo:  4008789061553

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6155 Svadobné modely Predaj skončil

Playmobil 6155 Svadobné modely

Chcete urobiť radosť vašej malej dievčatku? Potom jej kúpte stavebnicu Playmobil s motívmi svadobných modelov. V balení sa nachádza modelka s oblečením pre nevestu a družičky, ktoré predvádza. Nesmie chýbať ani pojazdný stojan, na ktorý sa modelmi aj s doplnkami odkladajú.

kľúčové vlastnosti

  • Módna prehliadka v podobe svadobných modelov urobí radosť každému malému dievčatku
  • Súčasťou je modelka, na ktorú dieťa ľahko nasadí oblečenie pre nevestu či družičku
  • Odkladacie miesto na nepoužité modely tvoria praktický stojan
  • Všetkých 56 dielikov, z ktorých sa stavebnice skladá, je vyrobené z kvalitného umývateľného plastu
  • Hračka je vhodná pre deti od 4 rokov
  • Rozmery: 19 × 14 × 7 cm

Módna prehliadka môže začať

Stavebnica sa svadobnými modelmi, ktorá je prepracovaná do najmenších detailov, upúta pozornosť každej malej slečny. Vďaka nej bude môcť organizovať módne prehliadky vo svojej izbičke. V krabici sa nachádza modelka, ktorú možno veľmi ľahko obliecť, svadobné model, šaty pre družičku a rad doplnkov, ktoré očarí každého. Nesmie chýbať ani pojazdný stojan pre odkladanie oblečenia. 

Pomáha rozvíjať kreativitu, fantáziu a motoriku

Hračka je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je umývateľný a nepúšťa farbu. Je vhodná pre deti od 4 rokov a okrem zábavy pomôže tiež rozvíjať kreativitu, fantáziu a jemnú motoriku. Svojou prepracovanosťou do detailov vyčarí úsmev na tvári každej malej dievčaťa. 

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 6155 Svadobné modely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6155 Svatební modely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6155 Hochzeits-Shooting. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6155 Hochzeits-Shooting. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PLAYMOBIL® 6155 Bridal Photoshoot.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií