Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Playmobil 6641 Zebrie rodinka

Zobraziť katalóg
Playmobil 6641 Zebrie rodinka
Stavebnica odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa7527 Produktové číslo:  4008789066411 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6641 Zebrie rodinka Predaj skončil

Playmobil 6641 Zebrie rodinka

Milujete zvieratá? Zbožňujete návštevy zoo? Prečo si nevytvoriť jednu takú priamo u vás doma! Vďaka stavebnicu Playmobil, ktorá ponúka svojim klientom obľúbené zvieratá vyskytujúce sa v zoo, môžete premeniť sen na skutočnosť! Tato idylická zebří rodinka složená ze 3 členů - dvou rodičů a jednoho roztomilého mláďátka rozveselí každého člena vaší domácnosti. Podporte u detí túžbu po chovateľstva nevinným a nezáväzným spôsobom. Podľa ľubovôle môže vaša ratolesť stavať veľké pavilóny a nakoniec sa pochváliť krásnou fungujúci zoo. Podporte kreativitu a fantáziu svojich milovaných detí! Stavebnica podporuje rozvoj tvorivých i motorických schopností. Ponorte sa do sveta zoologických záhrad spoločne so svojimi dietky a užite si spoločne strávený čas.

Prečo Playmobil stavebnice?

  • stavebnice rozvíjajúce tvorivosť, hravosť a motorické schopnosti
  • podporuje kreativitu a fantáziu
  • pestrofarebné, detailne prepracované
  • hygienicky nezávadný, stálofarebný materiál
  • motív: Zebrie rodinka (3 členovia)
  • odporúčaný vek: od 4 rokov

nezávadný materiál

Playmobil je vyroben z hygienicky nezávadného materiálu, který je omyvatelný a nepouští barvu. Dieliky stavebnice sú veľmi prepracované a tematicky zamerané. Tentoraz stavebnicou podporíte ich chovateľské túžby a zaslúžite sa o rozšírenie ich súkromné ??zoo o tri krásne bylinožravé zebry!

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 6641 Zebrie rodinka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6641 Zebří rodinka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6641 Zebrafamilie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6641 Zebrafamilie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PLAYMOBIL® 6641 Zebra Family.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií