Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Pracovný zošit s fixkami

Zobraziť katalóg
Pracovný zošit s fixkami
5 1 hodnotení
Kreatívna sada fixky, šablóny, samolepky a špeciálne magické obrázky, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa1710 Produktové číslo:  5055374000007
Pracovný zošit s fixkami Predaj skončil

Pracovný zošit s fixkami

Pracovní sešit pro malování fixy Blendypens potěší každé kreativní dítě. Součástí balení jsou fixy, šablony, samolepky a speciální magické obrázky. Fixy Blendypens dělají z malování ještě větší zábavu. Tyto fixy jsou vybaveny míchací komůrkou, díky níž dokážou malovat třemi různými barvami zároveň. Dítě si navíc může namíchat jakoukoli barvu z duhové palety, během kreslení se pak barva postupně mění do původního odstínu, díky čemuž vznikají krásné přechodové efekty.

Parametry a specifikace:

Obsah balení:
4 fixy
Pracovní sešit

Doporučený věk:
6+

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pracovný zošit s fixkami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pracovní sešit s fixy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Workbook. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Workbook. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: munkafüzet.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií