Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Bino prvý náčrt s krvou

Zobraziť katalóg
Bino prvý náčrt s krvou
5 1 hodnotení
Stavebnica obsahuje 4 diely
Kód:  HRAa1099 Produktové číslo:  4019359137158
Bino prvý náčrt s krvou Predaj skončil

Bino prvý náčrt s krvou

Puzzle s motívmi Kurtky je ideálny ako prvý puzzle pre najmladšie deti. Štyri krásne vytvorené drevené figúrky odhaľujú dieťaťu svoj obľúbený pohádkový hrdina. Časti sú dokonale prispôsobené rukám malých detí. Puzzle kompilácia výrazne pomáha pri rozvoji jemného motorizmu, logického myslenia a predstavivosti detí.

Parametre a špecifikácie:

materiál:
drevo

Motive:
Krtko

Odporúčaný vek:
10 mesiacov

Počet prestávok:
4

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bino prvý náčrt s krvou
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bino První skládanka s Krtkem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bino První skládanka s Krtkem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bino První skládanka s Krtkem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bino bébipuzzle - Kisvakond.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií