Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma mini AD gaming

Rose Bear Biely medvedík z ruží s červeným srdcom 38 cm

Zobraziť katalóg
Rose Bear Biely medvedík z ruží s červeným srdcom 38 cm
Medvedík z ruží – foamiran, výška 38cm, viac ako 550 ruží, ručne vyrobený v ČR, zabalený do luxusnej darčekovej škatuľky
Kód:  HRAdn03245 Produktové číslo:  8594201700095
Rose Bear Biely medvedík z ruží s červeným srdcom 38 cm Predaj skončil

Rose Bear Biely medvedík z ruží s červeným srdcom 38 cm

Vyjadrite svoje pocity medvedíkom Rose Bear z nádherných bielych a červených ruží. Medvedík meria 38 cm a obsahuje viac ako 550 ručne robených ruží vyrobených v ČR. Tento unikátny medvedík určite urobí radosť každej žene nielen na Valentína, ale v podstate pri každej zvláštnej príležitosti, alebo len tak pre potešenie. Rose Bear krásne doplní akýkoľvek interiér. Medvedík z ruží je zabalený do luxusnej darčekovej škatuľky so stuhou. Darujte lásku a radosť.



Kľúčové vlastnosti medvedíka z ruží Rose Bear Biely s červeným srdcom

  • Medvedík meria 38 cm
  • Biely medvedík s červeným srdcom
  • Vyrobený z viac ako 550 ručne robených ruží
  • Vhodný na všetky príležitosti
  • Medvedík vydrží večnosť
  • Ružičky medvedíka Rose Bear sú z prvotriedneho foamiranu
  • Vonia po čerstvých ružiach
  • Medvedík je zabalený do luxusnej darčekovej škatuľky so stuhou


Medvedík vyrábaný so starostlivosťou a dôrazom na detail

Ružičky medvedíka Rose Bear sú z prvotriedneho foamiranu. Ide o materiál, ktorý je na dotyk veľmi príjemný a úplne bezpečný. Aby ste predĺžili životnosť vášho medvedíka, nevystavujte ho priamemu slnečnému žiareniu. Práve kvalitný materiál a dokonalá ručná práca dodávajú medvedíkom to správne čaro.

Luxusné darčekové balenie

Medvedík Rose Bear je zabalený do krásnej bielej škatuľky s veľkým logom hore. Škatuľku dopĺňa vkusná biela stuha. Rose Bear je úplne jedinečný darček, ktorý vonia po čerstvých ružiach. Medvedík z ruží patrí medzi obľúbené darčeky, ktoré vydržia večnosť.

Rose Bear zaručene vyčaruje na tvári úsmev

Ak hľadáte originálny, vkusný, milý a voňavý darček, ktorý vydrží, Rose Bear je tá správna voľba. Osobu, ktorá ho dostane, veľmi milo prekvapí a poteší, a to bez ohľadu na vek. Rose Bear bol vytvorený na to, aby vyčaroval na každej tvári úsmev, lebo nie je krajšieho pocitu, ako vidieť rýdzu radosť a úsmev. Urobte svojej milovanej osobe radosť už dnes.


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rose Bear Bílý medvídek z růží s červeným srdcem 38 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rose Bear fehér maci rózsából, piros szívvel, 38 cm.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií