Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sammies Zlatovláska

Zobraziť katalóg
Sammies Zlatovláska
5 1 hodnotení
Školská súprava obsahuje plný peračník, puzdro, peňaženku, vrecko na prezúvky
Kód:  GR425a Produktové číslo:  4047443133045 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sammies Zlatovláska Predaj skončil

Sammies Zlatovláska

Set s motívmi Zlatovláska poteší každú školáčku, ktorá má rada princeznej. V sade nájdete všetko, čo Vaše dieťa bude v škole potrebovať - \u200b\u200bbatoh Sammies Premium, vybavený peračník, puzdro, peňaženku a vrecko na prezúvky.

Batoh Sammies Premium je veľmi komfortný batoh s ľahkou hliníkovou konštrukciou, ergonomicky tvarovanými chrbtom a polstrovaním z príjemného a priedušného materiálu. Samozrejmosťou sú nastaviteľné popruhy na ramená, pogumovaná rukoväť a reflexné prvky pre väčšiu bezpečnosť dieťaťa. Dno batohu je stabilné a pevné, tvarované nôžky ho chráni pred nečistotami a vlhkom. Batoh má magnetické zapínanie turn'n'pull, ktoré zaručuje absolútne bezpečné uzavretie ruksaku a jednoduchú manipuláciu. Batoh má veľkú prednú kapsu chránenú praktickú termofóliou a ďalšie vrecká, napríklad na fľašu, MP3 prehrávač a telefón. Súčasťou batohu je aj karabína na kľúče.

Peračník je vybavený značkovými ceruzkami Eberhard Faber a ďalšími školskými pomôckami. Konkrétne v ňom nájdete 7 silných pasteliek s nelámavými tuha, 12 tenkých pasteliek, ceruzku, rovné pravítko, trojuholníkové pravítko, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín. Zapínanie je riešené na zips.

Puzdro je určené pre školské pomôcky ako napr perá, ceruzky, nožnice a pod Zapínanie je taktiež riešené zipsom.

Peňaženka disponuje dvoma vreckami a pútkom na krk. Uzatváranie je u vreciek riešené suchým zipsom, peňaženka sa celkovo uzatvára zipsom klasickým.

Parametre a špecifikácie:

Batoh:
Objem: 18 l
Hmotnosť: 1260 g
Vonkajší rozmer: 32 x 25 x 37 cm
Vnútorný rozmer: 30 x 14 x 34,5 cm

Peračník:
Hmotnosť: 320 g
Vonkajší rozmer: 20 x 14 x 13,5 cm

Puzdro:
Hmotnosť: 60 g
Vonkajší rozmer: 20,5 x 6.5 x 8 cm

Peňaženka:
Hmotnosť: 36 g
Vonkajší rozmer: 9 x 2 x 12 cm

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sammies Zlatovláska Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sammies Zlatovláska. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sammies Goldilocks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sammies Goldilocks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sammies Boglárka.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií