Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Scalextric Quick Build - Demolition Derby

Zobraziť katalóg
Scalextric Quick Build - Demolition Derby
Autodráha mierka 1:32, dĺžka dráhy 532 cm
Kód:  HRAa227a

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Scalextric Quick Build - Demolition Derby Predaj skončil

Scalextric Quick Build - Demolition Derby

Užite si okamihy plné príjemného vzrušenie a adrenalínu so zbrusu novou autodráhový sadou Scalextric Quick Build - Demolition Derby. Neexistuje autodráha, s ktorou by ste si užili toľko zábavy ako práve s touto! Vypustite vaše luxusné autíčka na trať a sledujte ich divokú jazdu a vzájomnej dramatické strety, pri ktorých sa rozletia na malé kúsky. Na trati sa budú autíčka potýkať s jednou križovatkou a úsekom so zdvojenou šikanovaním pre maximum kontaktných príležitostí. Nenechajte si ujsť túto zbesilú jazdu, ktorá je plná tých najnapínavejších zvratov a prekvapení!

Parametre a špecifikácie:

Typ:

Scalextric Quick Build - Demolition Derby

Mierka:
1:32

Dĺžka dráhy:
532 cm

Špeciálne vlastnosti:
Magnatraction (technológia využívajúca magnetu k udržaniu áut na trati)
Vysoká odolnosť
Jednoduchá výmena kefiek

Potrebný priestor:
210 x 140 cm

Parametre a špecifikácia

Dĺžka trate
532 cm Hotovo!

Autodráhy

Dĺžka trate
532 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky autíčka pre najmenších
» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Scalextric Quick Build - Demolition Derby Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCALEXTRIC Quick Build - Demolition Derby . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte - Scalextric Schnellbaucontainer - Demolition Derby. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte - Scalextric Schnellbaucontainer - Demolition Derby. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Scalextric gyors elérése - Demolition Derby.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií