Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sedadlo Comfort Curve Deluxe

Zobraziť katalóg
Sedadlo Comfort Curve Deluxe
4,3 3 hodnotení
Detské sedadlo – pre najmenších, vhodné od narodenia
Kód:  HRAa6510 Produktové číslo:  0887961237122 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sedadlo Comfort Curve Deluxe Predaj skončil

Sedadlo Comfort Curve Deluxe

Hľadáte kvalitné hojdacie sedadlo, ktoré je vhodné už pre dojčatá? Toto unikátne sedátko tieto požiadavky jednoznačne spĺňa. Farebná variácia sedačky zaistí vášmu ratolesti dobrú náladu. Sedadlo sa prispôsobuje rastu dieťaťa. Výrobok je vhodný teda nielen pre novorodenca, ale aj pre batoľatá. Jedná sa o modernú konštrukciu vyrobenú z plastu a potiahnutou textíliou, ktorá je ľahko prateľná a dá sa sušiť v sušičke.

Produkt ponúka 3 rôzne polohy sklopenia a vibračný systém. Navyše má výrobok hneď niekoľko využití! Potrebujete dieťa utíšiť, využite produkt ako hojdacie kresielko. Potrebuje vaše dieťatko spať či jesť? Nie je problém, pomocou polohovadiel vzadu sa z výrobku stane stabilné sedadlo. Ak chcete svoje dieťa zabaviť, prídu vám vhod hračky, ktoré plnia funkciu hrkálok. Dve hračky v tvare roztomilých zvieratiek uteší plačúce dieťa a prinútia ho sa na svet pozerať s úsmevom. Produkt je výnimočný komfortom zaručujúcim to najväčšie pohodlie. Vyberte pre svoje dieťatko kvalitnú sedačku.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z: plastu
  • Potiahnuté textíliou
  • Pohodlné
  • 3 rôzne polohy
  • Vibračný systém
  • Neobsahuje potrebnú batériu typu D
  • Vhodný pre novorodenca aj batoľatá
  • Obsahuje 2 hračky v tvare zvieratiek
  • Hojdacie kreslo i sedadlo
  • Pohodlné a bezpečné sedadlo
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sedadlo Comfort Curve Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Sedátko Comfort Curve Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Comfort Curve Deluxe Baby-Wippe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Comfort Curve Deluxe Baby-Wippe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fisher-Price - Comfort Curve Deluxe.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií