Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Sedadlo do vody s držadlami

Zobraziť katalóg
Sedadlo do vody s držadlami
5 1 hodnotení
Detské sedadlo Odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa1005 Produktové číslo:  078257588251 Stránky výrobcu

Sedadlo do vody s držadlami

Pohodlné nafukovacie sedátko do vody, ktoré vám spríjemnia letné radovánky. Jeho veľkosť je 135 cm, takže sa do neho zmestia bez problémov aj dospelí ľudia. Sedátko má sieťkované podlahu, opierku chrbta, pevné držadlá a dva držiaky na pitie. V balení nájdete aj opravnú sadu.

Parametre a špecifikácie:

Veľkosť:
135 cm

Vlastnosti:
Dve vzduchové komory
Dva držiaky na pitie
Síťkovaný podlaha
Držiaky
Opierka chrbta

Odporúčaný vek:

3 +

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sedadlo do vody s držadlami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intex Sedátko do vody s držadly. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intex Sitz in das Wasser mit Griffen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intex Sitz in das Wasser mit Griffen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intex ülés vízbe fogantyúval.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií