Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Seva 718

Zobraziť katalóg
Seva 718
5 1 hodnotení
Stavebnica pre dievčatá aj chlapcov, materiál: plast, 718ks dielikov v balení, téma: dopravné prostriedky, vhodná od 4 rokov
Kód:  HRAa5222 Produktové číslo:  8592812186451

Seva 718

Polytechnická stavebnica, ktorá je rozšírením Seva 1 - 5. Pôvodne bola táto značka uvedená na trh už v roku 1979, takže si ju mnohí z vás dobre pamätajú. Po mnohých rokoch sa opäť vracia na výslnie a iste si ju obľúbia aj vaše deti či vnúčatá. Výhodou stavebnice je aj to, že ju môžete postupne dopĺňať a rozširovať o nové diely, pretože všetky stavebnice Seva sú navzájom kompatibilné. 

Balenie obsahuje celkom 718 špeciálnych dielikov. Fantázii sa medze nekladú a z jednotlivých komponentov je možné zostaviť ako napríklad traktor s vlekom, tak aj ďalšie funkčné vozidlá či budovy. Všetko závisí len na kreativite a manuálnej zručnosti. Seva patrí medzi české stavebnice a nemala chýbať v žiadnej detskej izbičke.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Počet dielikov
718 ks Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Téma
Dopravné prostriedky Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Počet dielikov

Počet dielikov
718 ks Hotovo!

Stavebnice a puzzle

Materiál
Plast Hotovo!
Téma
Dopravné prostriedky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Seva 718 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seva 718.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií