AlzaPlus+ kancelář Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Spiderman

Zobraziť katalóg
Spiderman
Školská súprava obsahuje ruksak, 1 poschodový peračník, vrecúško na cvičky, helf box A4
Kód:  HRAa8425 Produktové číslo:  8595096798877 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spiderman

Školský set s motívom obľúbeného Spidermana určite spríjemní výučbu aj domácu prípravu každému žiakovi 1. stupňa základnej školy. Chlapci sa môžu kamarátom pochváliť nielen štýlovým ruksakom, ale aj zladeným peračníkom, doskami pre zošity a vreckom na cvičky, prezuvky alebo cvičebný úbor. Anatomický ruksak je odľahčený a vďaka špeciálne navrhnutým popruhom rovnomerne zaťaží plecia dieťaťa, čím predíde zdravotným problémom. S praktickým HeFT boxom formátu A4 zostanú všetky zošity aj učebnice v poriadku až do konca školského roka. Sťahovacie vrecko na cvičky sa dá pohodlne nosiť aj cez rameno či pripevniť k aktovke.

Prečo zaobstarať celý set 4 v 1?

  • Ušetríte čas so zháňaním jednotlivých potrieb
  • Všetka dôležitá školská výbava je spolu zladená
  • Cenovo výhodnejšie než samostatné nákupy
  • Dieťa potešíte viac vecami s obľúbeným motívom

Pohodlný školský ruksak

Najhodnotnejší zo setu je práve veľmi ľahký anatomický ruksak s rozmermi 33 × 42 × 21 cm, ktorý sa vďaka 3D hliníkovej konštrukcii správne usadí dieťaťu na chrbte. Všetky potrebné pomôcky sa rozdelia do 2 priestranných komôr uzavretých pevnými zipsami a na drobnosti využijete ďalšie 2 menšie predné vrecká. Ruksak je vystužený príjemným priedušným materiálom a jeho široké nastaviteľné popruhy dokonale priľnú k ramenám. Občas sa do školy či domov musí ísť aj v tme a v týchto prípadoch iste oceníte bezpečnostné reflexné plochy. Hodia sa aj bočné vrecká určené pre fľaše a pogumovaný úchyt na rýchle prenášanie v ruke.

Navyše získate ...

Okrem batohu sa nepochybne bude hodiť aj jednoposchodový peračník vybavený pastelkami, fixkami, 2 pravítkami, orezávačom a gumou. Ďalšou praktickou pomôckou je box pre zošity A4, ktorý ľahko uzavrite gumičkou a zošity aj učebnice zostanú v bezpečí pred poškodením či vysypaním. 

 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Spiderman Hotovo!
Druh
Školské potreby Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Spiderman Hotovo!

Druh

Druh
Školské potreby Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Spider-Man hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spiderman Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spiderman. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spiderman. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spiderman. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Spiderman.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií