Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SUPERMAG - Motorka

Zobraziť katalóg
SUPERMAG - Motorka
5 1 hodnotení
Stavebnica obsahuje 123 dielikov, odporúčaný vek od 6 rokov,
Kód:  LO950h Produktové číslo:  8027352004250

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUPERMAG - Motorka

Magnetická stavebnica, ktorá sa skladá z magnetických špalíkov supermag a guličiek supermag.Niektoré guličky sú so závitom a niektoré flexibilné plastové kolíky majú tiež závity.Vďaka tomu stavebnica ponúka neobmedzené množstvo kombinácií.Magnetická stavebnica supermag rozvíja kreativitu a priestorové vnímanie.Vďaka špeciálnej technológii výroby sú kolíky veľmi silno zmagnetizované a k jednému dielu tak môžete pripojiť až 50 iných dielov stavebnice.Supermag je nielen výbornou konštrukčnou hračkou, ale zároveň výbornou pomôckou k stavaniu molekulárnych modelov.Zo stavebnice si môžete zostaviť motorku.Po zostavení sú kolieska funkčné.Konečný vzhľad modelu samozrejme záleží na vás a vašej fantázii.

Parametre a špecifikácia:

Počet ks v balení:
123 dielikov

Veková kategória:
+ 6 rokov

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SUPERMAG - Motorka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUPERMAG - Motorka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SUPERMAG - Motorrad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SUPERMAG - Motorrad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SUPERMAG - Motorkerékpár.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií