Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Svietiaci mlynček s prísavkou

Zobraziť katalóg
Svietiaci mlynček s prísavkou
5 1 hodnotení
Hračka do vody vhodné od 6 mesiacov
Kód:  FOB303 Produktové číslo:  037977800586

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Svietiaci mlynček s prísavkou Predaj skončil

Svietiaci mlynček s prísavkou

Myslíte si rovnako ako my, že najlepšia škola je škola hrou? Ak áno, iste vás zaujme svietiace mlynček od Sassy. Otáčajúca sa hračka ponúka pre vášho potomka rôzne aktivity. Vďaka svojej pohyblivosti rozvíja jemnú motoriku dieťaťa a jednotlivé funkcie učia vašu ratolesť vzťah medzi príčinou a následkom.

Hračku možno navyše pomocou prísavky pripevniť na stôl, vysokú stoličku alebo na okraj vane. Svietiace mlynček sa tak môže stať všadeprítomným herným pomocníkom.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Svietiaci mlynček s prísavkou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Svítící mlýnek s přísavkou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Glänzendes Mahlwerk mit Saugnapf. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Glänzendes Mahlwerk mit Saugnapf. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Világító Sassy Malom.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií