Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ubtech Jimu Inventor Kit

Zobraziť katalóg
Ubtech Jimu Inventor Kit
Robot - interaktívna stavebnica, robot je ešte inteligentnejší než váš inteligentný telefón, 16x servomotor, bluetooth 3.0/4.0, kompatibilita Android 4.0.3 a vyšší/iOS
Kód:  UBTECH2 Produktové číslo:  JR1601

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ubtech Jimu Inventor Kit Predaj skončil

Ubtech Jimu Inventor Kit

Ubtech Jimu Mini Kit   je   interaktívna stavebnica so 675 dielikmi, pomocu ktorej si deti vytvoria jedno z troch pohyblivých robotických zvierat. Pohyb jednotlivých častí obstarávajú malé servomotory s vysokým krútiacim momentom, napojené na hlavnú ovládaciu jednotku v podobe malej sivej škatuľky. Detailný stavebný postup aj ovládanie robota sú k dispozícii v mobilnej aplikácii, kompatibilnej s inteligentnými telefónmi alebo tabletmi so systémom Android alebo iOS.

Stavebnica bola navrhnutá s dôrazom na jednoduchosť použitia a bezpečnosť. Jednotlivé dieliky do seba zapadajú a pri stavbe robota nepotrebujete žiadne špeciálne náradie.


Ovládacia platforma Jimu Open Source vám sprístupní širokú paletu možností, ako s robotom pohybovať. Získate aj možnosť vymýšľať vlastné pohyby použitím jednoduchého kódovacieho jazyka. Cez platformu Open Source môžete v neposlednom rade komunikovať aj s priaznivcami stavebnice Jimu a navzájom porovnávať svoje roboty a ich pohyby.


vypnuté
Detailní stavební postup je součástí chytré aplikace

Doplňujúce informácie:

Skladacie časti:
675

Servomotory:
16

Riadiaca skrinka:
1

Napájací adaptér:
1

Lítiová batéria:
1

Kapacita akumulátora:
1200 mAh

Materiál:
PC plast

Napájanie:
DC 6,8 V - DC 9,6 V (Typicky: 7,4 V)

Prevádzkový prúd:
1 A - 2 A

Spojenie:
Bluetooth 3.0/4.0 BLE + EDR

Servo špecifikácia:
Výstup krútiaceho momentu: 4 kg/cm

Kompatibilný systém:
Podpora Android 4.0.3 a vyšší

Prevádzková teplota:
-5 °C - 60 °C

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jsou roboti Ubtech kompatibilní s Lego Technic - podle obrázků to vypadá, že používají identický spojovací systém, ale nikde jsem nenašel potvrzení ani vyvrácení toho, že robota lze kombinovat s legem. Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Ubtech Jimu Inventor Kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UBTECH Jimu Inventor Kit.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií