Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Bigjigs Stredné rovné koľaje 4 ks

Zobraziť katalóg
Bigjigs Stredné rovné koľaje 4 ks
5 4 hodnotení
Príslušenstvo k vláčikodráhe – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  BGJ479 Produktové číslo:  691621091012

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bigjigs Stredné rovné koľaje 4 ks

Bigjigs je anglická spoločnosť založená v roku 1985, ktorá zasvätila svoju činnosť tvorbe tých najúžasnejších hračiek z dreva. Ich hlavnou devízou je spokojnosť zákazníkov a nekompromisný dôraz na kvalitu a originalitu použitých materiálov. Nechajte sa okúzliť tým najprírodnejším materiálom a spoznajte, aké to je – hrať sa naozaj kvalitne, hrať sa s drevom.

Svet drevených vláčikodráh Bigjigs ponúka naozaj nepreberné možnosti – využite svoju kreativitu a prostredníctvom jednotlivých súprav drevených vláčikodráh si vytvorte presne taký železničný svet, aký ste si vždy predstavovali. Hračky sú určené nielen pre deti, ale aj pre vášnivých milovníkov vlakov a všetkého okolo. Vláčikodráhy a všetky hračky v tejto edícií sú kombinovateľné s ďalšími značkami vláčikodráh na trhu a váš výber ďalších súčastí tak nie je ničím obmedzený.

Stredné rovné koľaje zaistia perfektné rozšírenie vašej vláčikodráhy. Môžete tak predĺžiť jazdu vlakom naozaj na maximum.

Parametre a špecifikácie:

Motív:
Stredné rovné koľaje 4 ks

Rozmery:
Dĺžka: 16 cm

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Koľajnice Hotovo!

Príslušenstvo vláčikových tratí

Typ
Koľajnice Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bigjigs Stredné rovné koľaje 4 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigjigs Střední rovné koleje 4ks.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií